-->

Εντοπίστηκαν 700 κιλά κάνναβης σε ιστιοφόρο στη Νίσυρο

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/01-afto-ine-to-istioforo-pou-metefere-700-kila-kannav.html
Περίπου επτακόσια κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου, στους εσωτερικούς χώρους ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους. 
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του ανωτέρω σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά Νισύρου, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, παραπλέον πλοίο και ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε από το φορτιγό πλοίο «SHIRVAN», σημαίας Μάλτας, ενώ λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε η ρυμούλκησή του από το ρυμουλκό “ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ” Ν. Βόλου 562, με προορισμό το λιμένα Μανδρακίου Νισύρου, όπου και κατέπλευσαν πρωινές ώρες σήμερα.
Eν συνεχεία, μετά από αξιολόγηση των πρώτων στοιχείων και ενημέρωση της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε έρευνα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου στο ιστιοφόρο σκάφος, όπου εντοπίστηκε σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες και κατασχέθηκε η ως άνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Οι άνδρες του Λιμενικού της Κω διενεργούν την προανάκριση των τριών συλληφθέντων επιβαινόντων, ενώ κατάσχεσαν το σκάφος μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

kathimerini


Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3