-->

Guardian: Αυτά είναι τα καλύτερα beach bars της Ελλάδας -Χίπικα, παραδοσιακά, «κρεμασμένα» σε βράχους [εικόνες]

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/08/30-guardian-ayta-einai-ta-kalytera-beach-bars-tis-elladas-hipika-paradosiaka-kremasmena.html
Τι και εάν το καλοκαίρι τελειώνει, ορισμένοι συνεχίζουν τις διακοπές τους και άλλοι πάλι ονειρεύεται τον εαυτό τους σε κάποιο beach bar με τον ήλιο να τους ζεσταίνει το πρόσωπο και το κύμα να σκάει στην ακτή, καλώντας τους να κολυμπήσουν.
Μιλώντας για beach bar, ο Guardian συγκέντρωσε τα καλύτερα της Ελλάδας και σας καλεί να τα επισκεφθείτε, αν ακόμη δεν το έχετε κάνει.
Tinos Surf Lessons, Κολυμπήθρα Τήνος
Αν λατρεύετε τα θαλάσσια σπορ και έχετε βρεθεί στην Τήνο, τότε το συγκεκριμένο beach bar σας είναι γνώριμο. Ο Γιάννης Βιδάλης έχει δημιουργήσει ένα «σχολείο» σέρφινγκ και έχει μετατρέψει ένα campervan της VW σε μπαρ με έπιπλα παραλία και ομπρέλες κατασκευασμένες από ντόπιους. Οι σαλάτες και οι κρέπες του μενού δίνουν τη θέση τους στην τοπική μπύρα και κοκτέιλς όσο τα χρώματα αλλάζουν και το ηλιοβασίλεμα λούζει την παραλία.
Kavos Lounge Bar, Σκύρος
«Κρεμασμένο» στα βράχια στον όρμο της Λιναριάς, το Kavos σας περιμένει να βουτήξετε στα διαμαντένια του νερά. Οι βεράντες και οι εξέδρες περιμένουν τον επισκέπτη, για να δοκιμάσει ομελέτες και σάντουιτς, να χαλαρώσει διαβάζοντας το βιβλίο του ή να απολαύσει την κίνηση στο λιμάνι της Σκύρου.
Isalos bar, Σίφνος
Περπατώντας στο λιμάνι της Σίφνου βρίσκεστε σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, τις Καμάρες.
Στην άκρη θα δείτε το Isalos bar με φάνκι διάθεση να σας καλεί στις ξαπλώστες του. Τάβλι, κοκτέιλς, μπρουσκέτες με σολομό και γουασάμπι μαγιονέζα κάνουν την παραμονή ξέγνοιαστη και νόστιμη.
Kalofego bar, Ανω Κουφονήσι
Στην καλύτερη παραλία του μικροσκοπικού αυτού νησιού, με την χρυσαφένια άμμο και τα μπλε νερά, στο Πόρι, σας περιμένει το Kalofego. Κουρελούδες επάνω σε πλάκες, κάκτοι και πέργκολες από μπαμπού αγκαλιάζονται από το τοπίο. Απολαύστε το κοκτέιλς σας και γευτείτε τη μεσογειακή κουζίνα, την ώρα που ο ιδιοκτήτης, ένας μουσικός, μπορεί να «σκαρώνει» κάποια αυτοσχέδια συναυλία.
Asteria bar, Σύρος
Στην Ερμούπολη, στην περιοχή Βαπόρια, οι πλουσιότεροι της Σύρου έχτιζαν τα αρχοντικά τους. Στην προκυμαία το Asteria bar είναι μια δοξασμένη καντίνα με ξύλινα τραπέζια και καρέκλες σκηνοθέτη.
Η θέα των νεοκλασικών μαγευτική, τα νερά φωτεινά, το μενού απλά αλλά λαχταριστό και τα κοκτέιλ δυνατά. Τι άλλο θέλει κανείς για καλοκαίρι...
Hydronetta bar, Yδρα
Ενα από τα καλύτερα σημεία στην Υδρα για κολύμπι είναι το Hydronetta, κάτω από τα κανόνια που φυλάσσουν το λιμάνι με γιοτ. Εκεί, τα τραπέζια σας περιμένουν σε πέτρινα μπαλκόνια με το μάτι να χάνεται στην Πελοπόννησο.
Το ηλιοβασίλεμα θα σας βρει να πίνετε daiquiris και να απολαμβάνετε τα χρώματα μετά μουσικής.
Το στέκι του Γιώργου, Πάτμος
Μπορεί ο Κάμπος να αλλάζει, ωστόσο, το στέκι του Γιώργου παραμένει ίδιο από το 1980. Ο Γιώργος παραμένει εκεί, ανάμεσα σε γερασμένους χίπις, Αθηναίους και εφήβους που κάνουν θαλάσσια σπορ. Ολοι γεύονται τα εδέσματα του μαγαζιού, μιας και όλα είναι καλύτερα όταν βρίσκεσαι σε τραπεζάκια δίπλα στην άμμο.
Ben’s bar, Παξοί
Στην παραλία Μονοδένδρι, ο Μπεν και η Εφη είναι έτοιμοι να σας καλωσορίσουν. Στη μουσική κάτι ανάμεσα από Stones και σάμπα σε προκαλεί να σηκωθείς να χορέψεις στο ξύλινο πάτωμα. Το συγκεκριμένο μπαρ είναι ότι πρέπει για οικογένειες, με πίτσα στον ξυλόφουρνο, κανό και αιώρες μεταξύ των δένδρων και των βότσαλων.
Εκεί, θα δείτε πολλούς Ιταλούς και Βρετανούς, οπότε καλέστε για να κλείσετε τραπέζι και να γευτείτε τα ψάρια που πιάστηκαν εκείνη την ημέρα.
Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Από την λίστα δεν λείπει και ένα αθηναϊκό beach bar και αυτό δεν είναι άλλο από το μπαρ στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Χωρίς ρεύμα, αλλά με γεννήτρια, μια σειρά από σκάλες και τα βράχια γεμίζουν κόσμο. Δεν υπάρχουν ώρες λειτουργίες, με δύτες, μαθητές και 30άρηδες να μπλέκουν μεταξύ τους.
Τη νύχτα μια κρύα μπύρα, ο ουρανός και η θάλασσα αποτελούν για πολλούς το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.
Cantinais bar, Τροιζήνα
Σε μια πλαγιά με θέα την καταγάλανη παραλία Βοτσαλάκια βρίσκεται το Cantinais bar. Δύο φίλοι σε ρυθμούς ρέγκε, τζαζ αλλά και ρεμπέτικου είναι έτοιμοι να σας καλωσορίσουν. Ενα τροχόσπιτο ως κουζίνα σερβίρει γιαούρτι, φρούτα και καφέ, ενώ για μεσημεριανό ό,τι έχουν μαγειρέψει οι μαμάδες των ιδιοκτητών.
Φωτογραφίες: Facebook


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3