-->

Καιρός τώρα - Ξεχάστε τις βουτιές (για λίγο) - Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» ισχυρά φαινόμενα

Αλλάζει (ξανά) ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Πού και πότε τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) - Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς
Ο καιρός φαίνεται πως θα μας τα κάνει «μούσκεμα», καθώς από σήμερα, Τετάρτη (26/07/2017) αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Πέμπτη σε ορισμένες περιοχές δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι έντονα.
Αναλυτικά, στην Αττική σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος ο καιρός στην Κω. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά αίθριος ο καιρός. Σταδιακά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις, οι οποίος βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειότερα τμήματα η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς και κατά τόπους στα νότια 37 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 33 και στην Κρήτη 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 και σταδιακά στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.
Χαλάει ο καιρός από αύριο
Την Πέμπτη, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοανατολικά πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5, στα δυτικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Κω με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη το μεσημέρι και το απόγεμα με τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα Δωδεκάνησα λίγες τοπικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση από τη νύχτα. Οι άνεμοι στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους, βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3