Παράταση για τα πρόστιμα των ανασφάλιστων ΙΧ

Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για την πληρωμή των ασφαλίστρων των οχημάτων, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/06/21-paratinete-mexri-tis-14-iouliou-i-pro8esmia-pliromis-asfalistron-ton-oximaton.html


Μετά το αλαλούμ το οποίο και δημιουργήθηκε εξαιτίας των λαθών αλλά επίσης και των  300.000 ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες οχημάτων, που μπήκαν στη μαύρη λίστα των ανασφάλιστων, στη συνεδρίαση του υπουργικού οι παρόντες τάχθηκαν υπέρ της παράτασης για την πληρωμή των ασφαλίστρων.

Οι αποφάσεις που έλαβε το υπουργικό για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Στο συμβούλιο αποφασίστηκε ότι όλοι όσοι ασφαλίσουν τα οχήματά τους μέχρι τις 14 Ιουλίου δεν θα πληρώσουν πρόστιμο.

Επίσης, αυτοί οι οποίοι έχουν πληρώσει το πρόστιμο των 250 ευρώ και ασφάλισαν στη συνέχεια ή θα ασφαλίσουν τα οχήματά τους έως τις 14 Ιουλίου, θα τους επιστραφεί το χρηματικό ποσό που κατέβαλαν ως πρόστιμο.

Εκτός από την παράταση, όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί και επανέλεγχος και διορθώσεις στα λάθη που υπάρχουν στο σύστημα, όπου ακόμη και αυτοκίνητα που έχουν ανασφαλιστεί εμφανίζονται ανασφάλιστα ή καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 250 ευρώ κάποιος που έχει φύγει από τη ζωή.Αναφορικά με τα πρόστιμα τα οποία λαθεμένα έχουν καταλογιστεί σε ιδιοκτήτες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο  ζήτησε να εντοπιστούν και να διορθωθούν άμεσα.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive