-->

Κλειστά παραμένουν τα καταστήματα στην Ερμού- διαδηλώσεις & στη Θεσσαλονίκη

Εν μέσω αντιδράσεων, κινητοποιήσεων και απεργιών άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα, στο πλαίσιο λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων.
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/05/7-kleista-paramenoun-ta-katastimata-stin-ermou-diadiloseis-se-polles-poleis.html


Εν μέσω αντιδράσεων, κινητοποιήσεων και απεργιών άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα, στο πλαίσιο λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων. 

Μέχρι στιγμής, τα καταστήματα επί της Ερμού παραμένουν κλειστά. Λίγο νωρίτερα ολοκληρώθηκε πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στην εμπορική οδό, με αρκετούς από τους διαδηλωτές να εκφράζουν την πρόθεσή τους να επανδρώσουν άτυπες ομάδες περιφρούρησης που θα διασφαλίσουν ότι τα καταστήματα στο σημείο θα παραμείνουν κλειστά. 

Οι κινητοποιήσεις έρχονται στον απόηχο της συμφωνίας της ελληνικής με τους θεσμούς, για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, τουλάχιστον 32 Κυριακές τον χρόνο, σε τουριστικά μέρη (και κυρίως στον Δήμο Αθηναίων, τον δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»), όπως είχε επιβεβαιώσει και μέσα στην εβδομάδα ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου. 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες έγιναν και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου σημειώθηκαν και συμβολικά μπλοκαρίσματα των εισόδων αρκετών εκ των καταστημάτων που είχαν ανοίξει. 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν και στο κέντρο της Πάτρας ενώ η κίνηση στην αγορά των Χανίων ήταν ελάχιστη, με τα περισσότερα καταστήματα να παραμένουν κλειστά. 

Πηγή: http://www.skai.gr/ 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3