-->

Fidget spinner: Τι είναι αυτό το παιχνίδι που ξεπουλάει στο Amazon και στα... περίπτερα [εικόνες]

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/05/22-fidget-spinner-ti-einai-ayto-paihnidi-poy-xepoylaei-sto-amazon-kai-sta-periptera-eikones.html
Όποιος έχει μικρά παιδιά, βαφτιστήρια ή ανίψια, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις το νέο παιχνίδι που ξεπουλάει σε Βρετανία, Αμερική και Amazon και ονομάζεται fidget spinner (νευρική σβούρα).
Κι όμως, σύμφωνα με την Independent από τα 50 παιχνίδια που πουλάνε περισσότερο αυτή την περίοδο, τα 49 είναι fidget spinners.
Τι είναι
Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή συσκευή, πιο μικρή και από την παλάμη μας, η οποία αποτελείται από δύο μέρη. Μία κεντρική βάση, την οποία κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρά σου και έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει πολύ γρήγορα, την στιγμή που πατάς το κουμπί της βάσης. Βέβαια αυτό που κάνει ξεχωριστά τα fidget spinners, είναι τα σχέδιά τους, αφού υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα ( με πιο δημοφιλές το μπλε χρώμα).
Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με αυτό
Κι ενώ άλλα παιχνίδια που είχαν κάνει θραύση παλαιότερα, επικεντρώνονται κυρίως στο ότι είναι συλλεκτικά, ή σε βάζουν στο «τρυπάκι» του ανταγωνισμού με άλλους, τα fidget spinners έχουν άλλη τακτική. Συγκεκριμένα, αυτό που αγαπούν οι κάτοχοί του είναι ο τρόπος που «στροφάρει» στο δάχτυλο τους και όχι μόνο. Το fidget spinner μπορεί να τοποθετηθεί στο μέτωπο, στη μύτη, ενώ οι πιο τολμηροί δεν διστάζουν να το πετάξουν (την ώρα που ο έλικας γυρίζει) και να το πιάσουν στον αέρα.
Φρενίτιδα  

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως μερικά σχολεία του εξωτερικού, λόγω της εθιστικής του φύσης, έχουν απαγορέψει την χρήση τους, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα βιντέακια στο You Tube, δείχνοντας διάφορα κόλπα και μοντέλα.
(Μην ξεχάσετε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, πριν το δοκιμάσετε, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί).


Πηγή:iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3