Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ξυλείας στο Νέο Κόσμο

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/4-upo-elegho-i-purkagia-sto-ergostasio-xuleias-sto-neo-kosmo.html

Ξέσπασε στις 5:22 στην οδό Δάβαρη - Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική στις 5:22 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε βιοτεχνία με ξυλεία στο Νέο Κόσμο.

Άμεσα στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς, στην οδό Δάβαρη στη συμβολή της με την οδό Μπακνανά, έσπευσαν 7 οχήματα με 18 πυροσβέστες, αριθμός που λίγο αργότερα αυξήθηκε και βρέθηκαν επί τόπου 11 οχήματα και 28 πυροσβέστες.

 

Δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι ή για κίνδυνος για παρακείμενα οικήματα, αν και οι διπλανές πολυκατοικίες είναι πραγματικά σε πολύ μικρή απόσταση. 

Παρόλα αυτά οι ένοικοι των σπιτιών που βρίσκονται δίπλα στο εργοστάσιο βγήκαν και κατέβρεξαν τα μπαλκόνια τους για να προστατευθούν.

Λίγο μετά τις 7:30 το πρωί η εικόνα της πυρκαγιάς ήταν ήδη πολύ καλύτερη, αν και δεν είχε τεθεί οριστικά υπό πλήρη έλεγχο. Τελικά η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 08:30.


protothema
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive