-->

Άκυρος ο συναγερμός στο Υπ. Εθνικής Άμυνας. Τι έδειξαν οι έρευνες

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/27-akyros-o-synagermos-sto-yp-ethnikhs-amynas-ti-edeiksan-oi-ereynes.html
Τι διαπίστωσαν οι πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έλεγξαν το ύποπτο πακέτο στην πύλη του υπουργείου. Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας μετά το βομβιστικό μπαράζ των Πυρήνων της Φωτιάς
Άκυρος τελικά ο συναγερμός στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που προκάλεσε κινητοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ. Μετά από έλεγχο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν ένα δέμα με σκληρούς δίσκους, χωρίς ίχνος εκρηκτικής ύλης, που είχε πάει στο ελληνικό Πεντάγωνο ενδουπηρεσιακά με την στρατιωτική υπηρεσιακή αλληλογραφία.
 
Νωρίτερα, το δέμα που πήγε να περάσει από την πύλη, ενεργοποίησε τον συναγερμό της μαγνητικής πύλης X-Ray, κατά τη διάρκεια της ανίχνευσης και κρίθηκε ύποπτο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να ακολουθήσει κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται, ότι δεν κρίθηκε σκόπιμο να κλείσει η Λ. Μεσογείων.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι μετά το βομβιστικό μπαράζ με τα εκρηκτικά δέματα της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και το Σχέδιο Νέμεσις ΙΙ, πλέον στα ταχυδρομεία, τα αεροδρόμια και όλα τα νευραλγικά σημεία, έχουν αυξηθεί κατά το αυστηρότερο οι προδιαγραφές ασφαλείας και οι έλεγχοι που γίνονται σε κάθε δέμα.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3