-->

Γαλλία: Νεκρός αστυνομικός και δράστης σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Παρίσι

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/20-gallia-nekros-astynomikos-kai-drasths-se-epeisodio-me-pyrovolismoys-sto-parisi.html
Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι. Nεκρός φέρεται να είναι και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος είναι το άτομο που πυροβόλησε τον αστυνομικό, όπως μεταδίδει το Reuters, το οποίο, ωστόσο έκανε λόγο για δύο επιτιθέμενους.
Κατά την ένοπλη επίθεση στην διάσημη γαλλική λεωφόρο τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα. Οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί και από το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών.

 Une tension extrême est palpable chez les policiers chargés de réguler la circulation pic.twitter.com/hFDsvjAYMC
 Une importante colonne de camions de CRS vient d'arriver sur place pour prêter main forte à la police pic.twitter.com/mvGYOfL4k7
Αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε ότι οι πυροβολισμοί προέρχονται από όπλο Καλάσνικοφ. Η Ένωση Αστυνομικών διευκρίνισε με ανάρτησή της στο Twitter ότι ο αστυνομικός βρισκόταν μέσα σε όχημα, σταματημένο σε κόκκινο φανάρι, τη στιγμή που δέχθηκε τα πυρά.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις αρχές που καλούν τον κόσμο να την αποφεύγει, όπως μεταδίδει το CNN. Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά οχήματα της ασφάλειας, ενώ ελικόπτερο πετά πάνω από την περιοχή. Οι αστυνομικές αρχές υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αν και τρεις αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το Reuters κάνουν λόγο για απόπειρα ένοπλης ληστείας.


kathimerini

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3