Γερμανικές βολές για τα διατάγματα Τραμπ για το εμπόριο

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/2-germanikes-voles-gia-ta-diatagmata-trab-gia-to-emporio.html
Σημάδι απομάκρυνσης των ΗΠΑ από το ελεύθερο εμπόριο και τις διεθνείς συμφωνίες χαρακτήρισε η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας Μπριγκίτε Τσίπρις τα διατάγματα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τα εμπορικά ελλείμματα και την αποφυγή καταβολής δασμών.
Την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνησή του να μελετήσει τα αίτια των εμπορικών ελλειμμάτων της χώρας του και να τιμωρήσει κράτη που καταχρώνται τους κανόνες για το εμπόριο. Τα δύο εκτελεστικά διατάγματα που εξέδωσε για τον σκοπό αυτό ανοίγουν, κατά τον ίδιο, ένα νέο κεφάλαιο για τους εργαζόμενους και τις εταιρείες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την Τσίπρις, οι κινήσεις αυτές δείχνουν πως «οι ΗΠΑ προφανώς θέλουν να απομακρυνθούν από το ελεύθερο εμπόριο και τις εμπορικές συμφωνίες».
«Πρέπει να επιδιώξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο και να εξηγήσουμε ότι οι λόγοι για το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ δεν βρίσκονται μόνο στο εξωτερικό», συνέχισε η υπουργός και πρόσθεσε ότι θα θέσει το ζήτημα στις συνομιλίες που θα έχει κατά την επίσκεψή της στην Ουάσινγκτον τον Μάιο.

newsbeast
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services