-->

Γερμανικές βολές για τα διατάγματα Τραμπ για το εμπόριο

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/2-germanikes-voles-gia-ta-diatagmata-trab-gia-to-emporio.html
Σημάδι απομάκρυνσης των ΗΠΑ από το ελεύθερο εμπόριο και τις διεθνείς συμφωνίες χαρακτήρισε η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας Μπριγκίτε Τσίπρις τα διατάγματα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τα εμπορικά ελλείμματα και την αποφυγή καταβολής δασμών.
Την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνησή του να μελετήσει τα αίτια των εμπορικών ελλειμμάτων της χώρας του και να τιμωρήσει κράτη που καταχρώνται τους κανόνες για το εμπόριο. Τα δύο εκτελεστικά διατάγματα που εξέδωσε για τον σκοπό αυτό ανοίγουν, κατά τον ίδιο, ένα νέο κεφάλαιο για τους εργαζόμενους και τις εταιρείες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την Τσίπρις, οι κινήσεις αυτές δείχνουν πως «οι ΗΠΑ προφανώς θέλουν να απομακρυνθούν από το ελεύθερο εμπόριο και τις εμπορικές συμφωνίες».
«Πρέπει να επιδιώξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο και να εξηγήσουμε ότι οι λόγοι για το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ δεν βρίσκονται μόνο στο εξωτερικό», συνέχισε η υπουργός και πρόσθεσε ότι θα θέσει το ζήτημα στις συνομιλίες που θα έχει κατά την επίσκεψή της στην Ουάσινγκτον τον Μάιο.

newsbeast

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3