-->

Το καλύτερο ξεκίνημα της Ferrari

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/18-kalytero-xekinima-tis-ferrari.html
Το καλύτερο ξεκίνημα σε μία σεζόν έχει κάνει η Ferrari, έπειτα από το 2008, με το 2 στα 3 στις νίκες στους πρώτους αγώνες. Από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης η Ferrari έδειξε τα... δόντια της, κάνοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Η Scuderia άρχισε με τον καλύτερο τρόπο και φαίνεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον είχε όντως δει κάτι πριν από μερικές εβδομάδες, όταν την έχριζε φαβορί.

Ωστόσο, το 2 στα 3 στις νίκες δε θα το φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας του Μαρανέλο, με την απογοήτευση που έχει προσφέρει στους tifosi όλα αυτά τα χρόνια. Οι κόκκινοι δείχνουν να είναι ξανά ανταγωνιστικοί και αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα σε μία σεζόν, μετά το 2008.

Τότε είχαν και πάλι κερδίσει τους δύο από τους τρεις πρώτους αγώνες, αλλά με δύο διαφορετικούς οδηγούς, τους Κίμι Ραϊκόνεν και Φελίπε Μάσα. Η τελευταία φορά που ήταν νικητής μόνο ο ένας εκ των δύο πιλότων στα δύο Γκραν Πρι ήταν το 2004 και δεν ήταν άλλος από τον Μίκαελ Σουμάχερ.


Επίσης, ο Σεμπάστιαν Φέτελ το έχει ξανακάνει αυτό το 2011, τη χρονιά του δεύτερου τίτλου του με τη Red Bull. Λέτε να συμβεί ξανά το ίδιο και να φτάσει στο πέμπτο και στον 17ο της Ferrari στους κατασκευαστές; Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μπαχρέιν για τρίτη φορά, κάτι που έχει πράξει μόνο ο Φερνάντο Αλόνσο στο παρελθόν.

Τέλος, αυτή ήταν η 44η νίκη στην καριέρα του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή για να απέχει εφτά νίκες από την τρίτη θέση στη λίστα με τους νικητές όλων των εποχών, όπου βρίσκεται ο Αλέν Προστ. Έτσι, Ferrari και Φέτελ ελπίζουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να αποφύγουν τα λάθη, ώστε να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει εδώ και χρόνια, την επιστροφή στην κορυφή..


gazzetta



Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3