-->

Καιρός Πάσχα: Σε ποιες περιοχές θα σουβλίσουμε με βροχή

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/16-kairos-pasxa-se-poies-perioxes-tha-soyvlisoyme-me-vroxi.html
Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες – Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα... δυσκολέψουν το ψήσιμο του αρνιού - Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ημέρα του Πάσχα.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και θα αποτελέσει σύμμαχο για τις εξορμήσεις στη φύση και φυσικά στο ψήσιμο του πασχαλινού οβελία.
Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αίθριο καιρό σχεδόν σε όλη τη χώρα. Εξαίρεση θα αποτελέσουν περιοχές της βόρειας Ελλάδας όπου αναμένεται μετά το μεσημέρι να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όσοι βρίσκονται σε Μακεδονία και Θράκη να... επισπεύσουν λίγο το ψήσιμο του αρνιού για να μην τους τα χαλάσει η βροχή.
Σταδιακά, από την Κυριακή το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Για το βράδυ της Ανάστασης δεν αναμένονται φαινόμενα, με εξαίρεση την κεντρική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στις πεδινές ηπειρωτικές περιοχές και τα νησιά θα είναι μεταξύ 13 και 19 βαθμών, ενώ οι άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι ασθενείς (έως 3 μποφόρ). Στις νησιωτικές περιοχές, κυρίως του νοτίου Αιγαίου, οι άνεμοι θα πνέουν έως μέτριοι (έως 5 μποφόρ).
Σύμφωνα και με τα πλέον πρόσφατα προγνωστικά στοιχεία, βροχερός καιρός θα επικρατήσει από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής του Πάσχα έως και το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα σε πολλές περιοχές της χώρας. Την Τρίτη του Πάσχα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά.
Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2017, στη Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσει συννεφιά με τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη (Σχήμα Αριστερά), φαινόμενα τα οποία το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση από το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, αναμένονται βροχές ή καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα (Σχήμα Δεξιά). Τις βραδινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απριλίου 2017, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


 www.newsbomb.gρ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3