-->

Απολογήθηκε ο Ξυδάκης στην ΕΡΤ: Ο χαρακτηρισμός τριτοκοσμική μπορεί να είναι υπερβολικός

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/6-apologithike-o-xydakis-stin-ert-o-haraktirismos-tritokosmiki-mporei-na-einai-ypervolikos.html
Τους χαρακτηρισμούς του για την ΕΡΤ «μάζεψε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ανακαλώντας τα περί «τριτοκοσμικής ΕΡΤ».
Ο κ. Ξυδάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό της δημόσιας τηλεόρασης και αφού δέχθηκε «πυρά» από τους δημοσιογράφους, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, χαρακτηρίζοντας «υπερβολικό» τον όρο «τραγική» που χρησιμοποίησε για την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συλλήβδην κρίση της δημόσιας τηλεόρασης.
«Είδα ένα βίντεο από το youtube στην ΕΡΤ και εκεί είπα (την επίμαχη φράση, τραγική)», είπε και πρόσθεσε: «Ο χαρακτηρισμός (τριτοκοσμική) μπορεί να είναι υπερβολικός».
«Την ΕΡΤ την τιμώ και την αγαπώ», τόνισε, μεταξύ άλλων.
Μάλιστα, εξέφρασε τα παράπονά του πως κανείς δεν του ζήτησε εξηγήσεις πριν του επιτεθούν.
«Και με τον Διονύση Τσακνή μίλησα αφού είχε βγάλει την ανακοίνωση» αποκάλυψε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη η δημοσιογραφία να ξαναβρεί το ρόλο της και να εγκαταλείψει τις μεθόδους της κλειδαρότρυπας, ενώ υποστήριξε πως οι υπουργοί δεν πρέπει να επεμβαίνουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
«Δεν θα έβγαινα να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν άλλον πλην της ίδιας της ΕΡΤ», είπε, ακόμη.


Πηγή: | iefimerida.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3