-->

Σφοδρή σύγκρουση Πολάκη – Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Ονόματα και απειλές για φυλακή [vid]


Νέα σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/6-Sfodri-sygkroysi-Polaki-Georgiadi-gia-to-KEELPNO-Onomata-kai-apeiles-gia-fylaki-vid.html


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος μάλιστα είπε και... μαντινάδα, γνωστοποίησε τέσσερα ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που φέρονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη, του Βασίλη Μπεσκένη, του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κας. Ιωαννίδου.
"Υπάρχει επίσης και μια κυρία Παρασκευή Κατράβα. Αδερφή μιας κυρίας με την οποία έχετε μια εταιρεία, την "Ελληνική Παιδεία" που τη δηλώνετε στο Πόθεν Έσχες. Αυτή η εταιρεία έχει το 49% μιας άλλης εταιρείας που είχατε κάνει με τον κ. Κισσανδράκη. Αυτός είναι μέτοχος στην εταιρεία Blue Sky. Το 2014, λοιπόν, πήρε από τη διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ 100 χιλιάδες ευρώ. Το θεωρείτε ηθικό; Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο", τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τέλος, αποκάλυψε, επίσης, πως οι εν λόγω συμβάσεις καταστράφηκαν, όπως τον ενημέρωσε σχετικά το τμήμα διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.
"Προκύπτουν έμμισθη θέση των όσων διορίσατε. Κάψατε όμως τις συμβάσεις. Δεν υπάρχουν οι συμβάσεις. Αυτό λέει το χαρτί που έλαβα. Δεν υπάρχει φυσικό αρχείο. Πρόκειται για έγκλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως "πρόκειται για ένα χειρόγραφο χαρτί, χωρίς σφραγίδες και υπογραφές. Έρχομαι να σας πω να αφήσετε τη Δικαιοσύνη να κρίνει... Αν συνεχίσετε να λασπώνετε την τιμή μου θα σας κάνω αγωγή... Όταν με το καλό φύγετε, εγώ θα σε κλείσω φυλακή!". 

Αναλυτικά ο διάλογος

Άδωνις Γεωργιάδης: Καταθέστε την λίστα των 23 διορισμών που λέτε ότι έκανα εγώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα στοιχεία που αποδεικνύεται ότι διασυνδέονται με εμένα.
Παύλος Πολάκης: Η λίστα είναι στον εισαγγελέα και δεν μπορώ να την καταθέσω αλλά θα τη δώσω άτυπα σε εσάς… Θα σας πως μόνο όμως τρία ονόματα που ξέρετε ήδη και είναι της κυρίας Ιωάννας Δεμεντή που προσλήφθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ήταν αποσπασμένη στο γραφείο Τύπου σας στο υπουργείο, και την παρουσιάζατε ως άμισθη σύμβουλό σας… είναι ακόμα δύο ονόματα που έχουν το όνομα Θεοδωράτου, του σύμβουλού σας στο Υπουργείο και μάλλον είναι συγγενείς του, επίσης και ο υπεύθυνος τύπου που είχατε ο κ. Βασίλη Μπεσκίνη μόλις φύγατε από το υπουργείο υπέγραψε σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ για θέματα της κοινότητας… Επίσης θα σας πω όμως και τι άλλο βρήκαμε! Βρήκαμε και μια κυρία, που μαζί της και με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού BLUE SKAI είχατε συστήσει μια εταιρεία εκδηλώσεων και εκδρομών από το 2001 και επί ημερών σας στο υπουργείο εσείς δώσατε στον τηλεοπτικό αυτό σταθμό διαφήμιση του ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 100.000 ευρώ. Αυτό είναι δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο ή ηθικό…
Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω και εγώ εδώ μια λίστα με ονόματα που ήρθε στο γραφείο μου και λέει ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ διορίσθηκαν τα πρόσωπα αυτά και δίπλα γράφει από τον κ. Νίκο Παππά, τον κ. Ανδρέα Ξανθό, τον κ. Νίκο Παππά, τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή κ.α. Δεν την καταθέτω όμως στα πρακτικά γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι ισχύει… Το ίδιο είναι και η δική σας λίστα, δεν αποδεικνύεται αυτά που λέτε τόσο μεγάλη αξίας είναι η λίστα που μας λέτε και με κατηγορείτε. Σε ό,τι αφορά την εταιρεία που είπατε ότι έχω να σας πώ ότι από την Ελληνική Αγωγή από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκα βουλευτής αποχώρησα σε ότι αφορά την άλλη εταιρεία αυτή έχει πουληθεί πολλά χρόνια πριν και θα έπρεπε αφού τα ψάχνετε να το είχατε βρει. Σε ό,τι αφορά τις διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKAI, δεν έχετε πληρώσει ούτε 1 ευρώ. Του χρωστάει το ΚΕΕΛΠΝΟ 100.000 ευρώ από τις διαφημίσεις που έχει βάλει και από ότι μου λέει ο ιδιοκτήτης του μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ. Είναι αυτό το Κανάλι που βλέπω ότι ακόμα και σήμερα του δίνετε διαφημίσεις και βλέπω πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν στις εκπομπές του καναλιού και στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου.
Παύλος Πολάκης: Στην πατρίδα μου υπάρχει ένα σκωπτικό δίστιχο που λέει «πολλά ψέματα αλλά να πούμε και μια αλήθεια/ φορτώσαμε έναν ποντικό με 9 κιλά ροβίθια…». Και κοιτάξτε τι ήρθε σήμερα από το ΚΕΕΛΠΝΟ ότι για τα άτομα αυτά (της λίστας Γεωργιάδη) από το τμήμα του διοικητικού συντονισμού οι συμβάσεις τους δεν βρέθηκαν. Όμως από την οικονομική διαχείριση προκύπτει έμμισθη σχέση τους γιατί προαφνώς κάψατε τις συμβάσεις τους.
Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε υπουργός και είστε άσχετος, δεν ξέρετε ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχουν όχι μόνο οι σχέσεις μεταξύ του Κέντρου και των απασχολούμενων σε αυτό αλλά και σχέσεις και οι συμβάσεις που κάνει το ΚΕΕΛΠΝΟ με ιδιωτικές χορηγίες. Αφού δεν είναι υπάλληλοι ορισμένου ή αορίστου χρόνου, το χαρτί που μας διαβάσατε προφανώς αφορά τις ιδιωτικές χορηγίες… Αυτό είναι το μέγα σκάνδαλο που ανακαλύψατε, τις ιδιωτικές χορηγίες! Εάν λοιπόν επαναλάβετε άλλη φορά αυτή τη συκοφαντία για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ εγώ θα σας κάνω αγωγή και θα σας ζητάω αποζημείση… Και όταν έρθει ο καιρός, εγώ θα σε κλείσω φυλακή και άκου γιατί; Γιατί όταν έγινε η μήνυση για τους διορισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους γιατρούς στις ΜΕΘ και ζήτησε ο εισαγγελέας τα στοιχεία από το Κέντρο ο κ. Πανόπουλος – ο δικό σας συνεργάτης άρα εσείς- στείλατε όχι όλα αλλά μερικά μόνο στοιχεία.
Αυτά ήταν μόνο μερικά από όσα σήμερα είπαν σε μια ακόμα κοινοβουλευτική διελκυστίνδα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε ό,τι αφορά το θέμα με τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. το δεύτερο σκέλος της αντιπαράθεσης αφορούσε τις τιμές των φαρμάκων με φόντο ένα ακριβό σκεύασμα της Norvatis.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως επί των δικών του ημερών και των προκατόχων του από το 2011 η φαρμακευτική δαπάνη μειώθηκε κατά 60,8% και εξοικονομήθηκαν 40 εκατ, ευρώ. Από το 2015 και ενώ θα έπρεπε να είχαν γίνει δύο τιμολογήσεις ανα έτος, μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ δεν έχει κάνει ούτε μια επί και οι τιμές έμεινα ίδιες. Για το ειδικό αυτό σκεύασμα της Norvatis, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως επί ημερών του η τιμή ανά σκέυος μειώθηκε κατά 100 ευρώ . Εσείς που λέτε ότι η κανονική του τιμή είναι 500 ευρώ γιατί μέχρι σήμερα δεν την μειώσετε ούτε ένα ευρώ;
Ο κ. Παύλος Πολάκης είπε πως είναι ντροπή νας μας κουνάτε το δάκτυλο και υποστήριξε πως με τις τιμολογήσεις φαρμάκων γινόντουσαν «αριστοτεχνικές δουλειές…» και έτσι φτάσαμε να κουβεντιάζουμε για την φαρμακευτική δαπάνη που έφτασε στο ¼ του χρέους της χώρας.

newsit

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3