Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών και δύο μηνών ο «δράκος του Αμαρουσίου»

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/28-katadikastike-o-drakos-tou-amarousiou.html
Σε κάθειρξη 16 ετών και δύο μηνών καταδικάστηκε ο 29χρονος αποκαλούμενος «δράκος του Αμαρουσίου» για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών πριν από ένα χρόνο στο Μαρούσι.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό ενώ απέρριψε και τα αιτήματά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής έως τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό αλλά και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο. «Ήθελα να ταπεινώνω τις γυναίκες όπως με ταπείνωσαν», είπε στους δικαστές ο 29χρονος αποκαλούμενος «δράκος του Αμαρουσίου» ο οποίος απολογούμενος ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να τις βιάσει αλλά μόνο να τις ντροπιάσει. 

Με τα λόγια αυτά προσπάθησε ο 29χρονος κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών κατά συρροή πριν από περίπου ένα χρόνο στο Μαρούσι να πείσει το δικαστήριο πως ήταν άρρωστος κι ότι έφταιγαν οι φωνές που άκουγε μέσα του να του λένε να στραφεί σε βάρος τους. 

Η εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου θεωρώντας πως δεν είναι «ψυχωσικός» αλλά δρούσε μεθοδευμένα και οργανωμένα.

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν, “χούφτωσέ την, θώπευσέ την”. Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορρίψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω», ισχυρίστηκε ο 29χρονος ρίχνοντας όλο το βάρος των δικών του πράξεων στη Ρουμάνα ιερόδουλη, την Τζωρτζέτα, τη μόνη γυναίκα που αγάπησε και στήριξε οικονομικά και συναισθηματικά. Η απόρριψή της όμως του θόλωσε το μυαλό, όπως είπε, αφού ήθελε πια να την εκδικηθεί βλέποντας το δικό της πρόσωπο στα πρόσωπα των θυμάτων του.Το αλκοόλ και οι εσωτερικές φωνές καθοδηγούσαν τα βήματά του


Κατηγορούμενος: Έπινα αλκοόλ για να μην τις ακούω, ήμουν σε κατάθλιψη, είχα δυο εβδομάδες να κάνω μπάνιο, οι συνάδελφοί μου, μου έλεγαν ότι μιλάω μόνος μου.

Πρόεδρος: Στην πρώτη σας επίθεση ακούσατε φωνές; Ήταν 6.30 το πρωί....

Κατηγορούμενος: Ναι, άκουγα φωνές, οι οποίες δυνάμωναν όταν έφτανα σπίτι. Μου έλεγαν να την μειώσω. Δεν ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο, αλλά την Τζωρτζέτα. Σε όποια κοπέλα έβλεπα μπροστά μου, σε αυτήν έβλεπα την Τζωρτζέτα. Την χούφτωνα και έφευγα.. Αν δεν ήταν η Ρουμάνα δεν θα τα έκανα αυτά.

Πρόεδρος: Η επιλογή των γυναικών πως γινόταν; 

Κατηγορούμενος: 
Τυχαία...

Πρόεδρος: Οι ώρες που πηγαίνατε στα σημεία που έγιναν οι πράξεις, ήταν ώρες χωρίς κόσμο και κίνηση. Εκτός όμως του ότι θωπεύατε τις γυναίκες, τους ασκούσατε και βία. Τις ρίχνατε κάτω, τους κλείνατε το στόμα.

Κατηγορούμενος: Πάνω στην αντίστασή του κάποιος μπορεί να πέσει κάτω. Ποτέ δεν χτύπησα καμία. Από την τρομάρα τους έπεφταν μόνες τους, σε καμία δεν κατέβασα παντελόνι, λέει ψέματα αυτή που το είπε αυτό.

Πρόεδρος: Εφόσον στα πρόσωπα των γυναικών αυτών βλέπατε την Ρουμάνα πρώην σύντροφό σας γιατί δεν λέγατε κάτι να εκφράσετε το θυμό σας αλλά μένατε σιωπηλός; 

Κατηγορούμενος: Έτσι λειτούργησα δεν μπορούσα να αντισταθώ στην παρόρμησή μου.

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο επιτεθήκατε σε κάποιες από πίσω, για να τις αιφνιδιάσετε; 

Κατηγορούμενος: Σας είπα εκείνη την στιγμή έβλεπα την Τζωρτζέτα. Αν ήθελα να βιάσω θα είχα μαζί μου κάποιο σπρέι, κάποια σιδηρογροθιά. 

Πρόεδρος: Μεθούσατε με το αλκοόλ; 

Κατηγορούμενος: Όχι ζαλιζόμουν ελαφρώς. Έβγαινα έξω για να καταπραΰνω τις φωνές, είχα και παραισθήσεις. Έβλεπα σε αυτές την Τζωρτζέτα...

Πρόεδρος: Αφού τις βλέπατε από πίσω; 

Κατηγορούμενος: Ή από μπροστά ή από πίσω τις έβλεπα, εγώ έβλεπα την Τζωρτζέτα. Της τραβούσα κοντά μου για τις θωπεύσω μόνο.

Πρόεδρος: Σε μια περίπτωση είχατε και κολλητική ταινία όμως; 

Κατηγορούμενος: Την είχα ξεχάσει πάνω μου την κουβαλούσα από το περίπτερο. Πολλές φορές έπαιρνα πράγματα μαζί μου από το περίπτερο θα μπορούσε να είναι ένας μαρκαδόρος.

Ο 29χρονος κατηγορούμενος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την «ολέθρια» σχέση του με τη Ρουμάνα και το πώς έφτασαν στο χωρισμόΟ 29χρονος κατηγορούμενος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την «ολέθρια» σχέση του με τη Ρουμάνα και το πώς έφτασαν στο χωρισμό. 

«Η ίδια μου είχε πει να είμαστε μαζί και να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε να κάνω υπομονή, ότι θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή ταξιδέψαμε και μαζί στη Ρουμανία, και σε ένα πανηγύρι την είδα να φιλιέται με τον πρώην άνδρα της. Την ρώτησα γιατί μου το έκανε αυτό και μου είπε γιατί παρασύρθηκε. Μετά πήγε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί μου έστειλε μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί είχε βρει άλλον. Άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα στούντιο όχι για να κάνω σεξ αλλά για να συγκεντρώσω πληροφορίες για το που βρίσκονταν γιατί είχα χάσει τα ίχνη της. Την βρήκα να είναι στο εξωτερικό, κάποια στιγμή γύρισε πίσω της βρήκα σπίτι. Με ανάγκαζε να πηγαίνω στις βραδινές βάρδιές της στο στούντιο που δούλευε και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες. Τα έβλεπα όλα μέσα από ένα τζαμάκι. Δεν άντεχα, της έλεγα “γιατί μου το κάνεις αυτό”; Μου έλεγε “αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς”. Πάντα όταν της πήγαινα κόντρα μου έλεγε να χωρίσουμε. Την έχασα ξανά την 1η Μαρτίου του 2016. Μετά χωρίσαμε οριστικά. Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά με απέφευγε».

«Ήμουν άρρωστος»
Τώρα πια ο 29χρονος υποστηρίζει πως η Τζωρτζέτα ανήκει στο παρελθόν και ο ίδιος θέλησε να προχωρήσει. «Ήμουν άρρωστος, παίρνω φάρμακα. Τώρα κατάφερα να ξεπεράσω αυτή τη γυναίκα που μου κατέστρεψε τη ζωή. Δεν τη θέλω πια, ούτε την μισώ ούτε την αγαπώ. Θέλω την επιείκειά σας για να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία». 

Μέλος δικαστηρίου: Γιατί ζητάτε τώρα συγγνώμη; 

Κατηγορούμενος:
 Γιατί κατάλαβα ότι αυτό που έκανα ήταν κάτι κακό. Εγώ σέβομαι τις γυναίκες, έχω μεγαλώσει αλλιώς, ήθελα να είναι χαρούμενες μαζί μου.

Εισαγγελέας: Δεν είναι ψυχωσικός


Για την εισαγγελέα πάντως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 29χρονος διέπραξε όσα του αποδίδονται. 

«Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες. Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωσικός. Αντίθετα, οι συνάδελφοί του κατέθεσαν ότι ήταν λειτουργικός. Ήταν μεθοδικός και αυτό προκύπτει και από την επιλογή των θυμάτων του. Επέλεγε γυναίκες που μπορούσε να χειριστεί. Προσπάθησε μάλιστα στην τελευταία του επίθεση να βελτιώσει τη δράση του, είχε μαζί του μονωτική ταινία».

zougla
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας!

H Fresh News είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στα μέλη αλλά και στούς επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των μελών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Fresh News Achive

Find Us On Facebook

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Blogger templates

Powered By | blogger widgets

Translate...

Fresh News
Webutation

About

Ετικέτες

ΑΓΓΛΙΑ Αγιος Βαλεντίνος αγρότες αθλητικό μάρκετινγκ Αθλητισμος Αμερικη Αμφίπολη ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ Αξίες απεργίες Αποκαλυψεις αποκριες Αρχαια Ελλαδα-Ancient Hellas Αστεια αστυνομια Αυτοκίνητο Βαρουφάκης Γερμανια ΓΥΝΑΙΚΑ Δημοψήφισμα Διακοπες Διακόσμηση Διάστημα Διατροφη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δικαιοσύνη ΔΝΤ εγκλημα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις εκδηλωση Εκκλησια ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές 2012 Εκλογές 2013 Εκλογες 2015 Εκπαιδευση Έκτακτα Ελλαδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ενδιαφέροντα ΕΝΦΙΑ εξελιξη Επιστημες ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εργασία ΕΡΤ Ευρ.Ενωση ΕΥΧΑΙΤΗΡΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ζώα Ζώδια Ζωή Κωνσταντοπούλου Ηθη κ Εθιμα ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ιστοριούλες Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙΡΟΣ καλοκαιρι καρναβάλι Κίνα Κοινωνια Κορέα Κόσμος ΚΡΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ Κυνηγι Κύπρος Λαφαζάνης ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Μακεδονία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μεταναστευτικο μνημονίο ΜΟΔΑ Μουντιαλ 2014 ΜΟΥΣΙΚΗ Μπαλτακος ΝΔ ΝΔ-ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ νεα ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νομοθεσια Ντόναλντ Τραμπ Οικολογία Οικονομία Ολυμπιακή Φλόγα Ομορφιά Ομπάμα Ονειρα ότι να 'ναι ΠΑΙΔΙ Παραξενα Παρέλαση Παρισι πασοκ Πασχα Περιβαλλον περιεργα πετρελαιοκηλίδα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Πολιτικη Πολιτισμος Ποταμι Πρέσπες Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιάς ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ρωσια ΣΕΙΡΗΝΕΣ σεισμός Σινεμα στρατος συλλαλητήριο Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΜΑ Συριζα Σχεσεις Σώρρας Ταϊβάν Ταινιες Ταξιδι Τατσόπουλος τεστ Τεχνες Τεχνολογία Τζορτζ Μάικλ Τηλεοπτικές άδειες Τοπικα Τουρισμός Τουρκια τροικα Τρομοκρατία Τσιπρας Υγεια Υπολογιστες Φθινοπωρο Φύση ΦΩΤΙΕΣ χιονια Χορός ΧΡΗΣΙΜΑ Χριστούγεννα Χρυσής Αυγή ψαρεμα Ψυχολογία Ψωνίζουμε Ελληνικά Aνάπτυξη ACTA ANONYMOYS Brexit Celebrities EKTATO epic fail Euro 2012 Eurovision Facebook Gaming GOOD NEWS Grexit Hollywood Internet ISIS Lifestyle Media nerit.gr Norman Atlantic Sandy Sex Showbiz sok Survey SURVIVOR Twitter viral X-Files