Πέθανε η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/16-Virginia-Leousi-pethane.html
Δε κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και έχασε τη μάχη με το θάνατο, η αστρολόγος Βιργινία Λεούση. Η αστρολόγος, κατέληξε έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην εντατική.
Η γνωστή αστρολόγος, είχε κάνει εσπευσμένη εισαγωγή σε Εντατική Μονάδα Ιδιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών, έπειτα από εκδήλωση καρδιοαναπνευστικού επεισοδίου. Πριν λίγες ημέρες, είχε μιλήσει δημόσια και ο γιος της ο οποίος είχε πει ότι η μητέρα του είχε προβλέψει το πρόβλημα υγείας της.
Η Βιργινία Λεούση σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της.
Η δυνατή προσωπικότητά της Βιργινίας Λεούση σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους και επιχειρηματίες.
Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών.
Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina.

imerisia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive