-->

Τα ζώδια σήμερα 13 Μαρτίου

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/13-zvdia-13martioy.html

Κριός

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο επικοινωνιακός Ερμής και θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή και ζωηρή τη ζωή σας μέχρι τις 31/3, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και κουβεντούλα. Συμφωνίες πιθανές. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Περίοδος με νέα μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Πολλές ιδέες, νοητική διαύγεια. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ταύρος

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 31/3 που θα περάσει στο ζώδιό σας, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων και θεμάτων γραφειοκρατικών ή άλλων. Παρασκήνια. Αρκετοί απολογισμοί. Πιθανόν να μην θέλετε να μιλάτε και να επικοινωνείτε τόσο πολύ – ανάγκη για ησυχία. Πιθανά μηνύματα στα όνειρα.

Δίδυμοι

Θα φέρει κινητικότητα στον οίκο της φιλίας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα έως τις 31/3, ένα διάστημα με πολλές νέες γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ θα κινηθείτε περισσότερο και μέσα σε συλλόγους. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων μέσα σε ομάδες. Περισσότερες επαφές και γνωριμίες μέσα απ’ το διαδίκτυο. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 31/3, ένα διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Παράλληλα, θα είναι ένα διάστημα που θα φανείτε πιο επικοινωνιακοί στο κοινό και θα μιλήσετε για τη δουλειά σας. Καλή περίοδος για να στείλετε βιογραφικά και να συζητήσετε με άτομα εξουσίας.

Λέων

Ο νους σας θα απασχοληθεί αρκετά με το θέμα των σπουδών, της εκπαίδευσης γενικά και της μελέτης μέχρι τις 31/3, από σήμερα που αλλάζει ζώδιο ο Ερμής. Καλή εποχή για διδασκαλία και συγγραφή. Ταξίδια πιθανά στο διάστημα αυτό. Επίσης κινητικότητα κι επαφές ή συζητήσεις θα φέρει γύρω από θέματα νομικά. Φιλοσοφία, πολιτική.

Παρθένος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα σε θέματα οικονομικά έως τις 31/3, ένα διάστημα με αρκετές επαφές και συζητήσεις, συμφωνίες ή ρυθμίσεις για ζητήματα κυρίως δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής, κληρονομικών, κλπ. Ο νους γίνεται πιο διερευνητικός και ψυχαναλυτικός. Εσωστρέφεια αλλά και καχυποψία. Αποκάλυψη μυστικών.

Ζυγός

Αρκετά κοινωνική κι επικοινωνιακή θα κάνει τη ζωή σας η είσοδος του Ερμή στον Κριό, ο οποίος μέχρι τις 31/3 θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες και συναντήσεις. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στο σύντροφο και τους συνεργάτες, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις. Πιθανοί συμβιβασμοί και συμφωνίες.

Σκορπιός

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή την καθημερινότητά σας έως τις 31/3, ενώ κινητικότητα θα φέρει στο χώρο δουλειάς, με πολλές επαφές, ιδέες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, και θα συναντήσετε ίσως επαγγελματίες υγείας. Η σκέψη εστιάζεται σε λεπτομέρειες, και στα κατοικίδια.

Τοξότης

Την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό από σήμερα έως τις 31/3, ένα διάστημα με βόλτες, διασκέδαση, εκδρομές, αλλά και με πολλές δημιουργικές ιδέες. Αρκετή νοητική διαύγεια. Ο νους γίνεται πιο θετικός. Η σκέψη σας επίσης θα είναι εστιασμένη στα παιδιά – καλύτερη επικοινωνία με αυτά.

Αιγόκερως

Με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα αποκτήσει κινητικότητα ο τομέας του σπιτιού έως τις 31/3, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα ακινήτων, ενώ ίσως κάνετε και μικρές επιδιορθώσεις στο χώρο σας. Καλύτερη η επικοινωνία με την οικογένεια. Ο νους σας θα εστιαστεί περισσότερο στο παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή θα γίνει η ζωή σας με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 31/3 θα φέρει πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, την ευκαιρία για βόλτες ή και ταξιδάκια, ενώ γενικά θα υπάρχουν κι αρκετές μετακινήσεις. Εποχή μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος. Πολλές ιδέες και συζητήσεις. Πιθανές συμφωνίες. Επαφές με συγγενείς.

Ιχθύες

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στον Κριό θα ενεργοποιήσει κυρίως θέματα οικονομικά έως τις 31/3, ένα διάστημα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, συμφωνίες και διάφορες συναλλαγές. Ιδέες για έσοδα. Η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο σε θέματα αξιών και ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής, αλλά και στις απολαύσεις.
Πηγή: protothema.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3