-->

Ειδικός φρουρός ομολόγησε τη δολοφονία του οδηγού ταξί, στην Καστοριά – Τα μυστικά του εγκλήματος

Οι ισχυρισμοί για «ληστεία» και «αγορά αγροκτήματος», τα «εύσημα για την σύλληψη Μαζιώτη» και οι δύο αιματηρές επιθέσεις της Αθήνας
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/12dolofonia-kastoria.html
Τη «ληστεία» φέρεται να παρουσίασε σαν αρχικό κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης –Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητό του. 

Ο δράστης υποστήριξε ότι πήγαν εκεί με το θύμα με επίκληση ότι «θα του δείξει αγρόκτημα που στόχευε να αγοράσει». Ομως οι αστυνομικοί αμφιβάλλουν για αυτούς τους αρχικούς ισχυρισμούς του δράστη και αναζητούν τα κίνητρα σε άλλη παράνομη δραστηριότητα ή σε προσωπικούς λόγους.

Ο 30χρονος αστυνομικός είχε κύριο ρόλο στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, το καλοκαίρι του 2014, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μοναστηράκι, χρησιμοποιώντας πιθανόν και εκεί το ίδιο ατομικό όπλο -ένα 45αρι- με το οποίο σκότωσε και τον οδηγό ταξί. Στον 30χρονος είχαν δοθεί εύσημα και ευχαριστίες -όπως και σε άλλους συναδέλφους του- από την τότε ηγεσία του υπουργείου, ωστόσο δεν του είχε δοθεί επίσημο βραβείο από την ΕΛ.ΑΣ για την συγκεκριμένη πράξη του αφού η σχετική ΕΔΕ που ακολουθεί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είχε ολοκληρωθεί. Είχε μετατεθεί από τότε στην Καστοριά για λόγους ασφαλείας και φέρεται να συμμετείχε σε ελέγχους για παρανόμως εισερχόμενους μετανάστες, για διακίνηση ναρκωτικών κλ.π. 

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός.

Ο συλληφθείς αρχικά συμμετείχε στις ομάδες έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης , όμως στην συνέχεια ανέκυψαν στοιχεία σε βάρος του από μαρτυρίες. Υλικό καμερών και την συσκευή GPS του οδηγού ταξί. 
Σημειώνεται ότι αρχικά είχαν διατυπωθεί υπόνοιες ότι ίσως η δολοφονία οδηγού ταξί συνδεόταν με τον δράστη των δύο αιματηρών επιθέσεων στην Κηφισιά το τελευταίο δίμηνο. Ομως η μεγάλη απόσταση και το διαφορετικό όπλο των δραστών απέκλειε αυτό το ενδεχόμενο. Σημειώνεται ότι ίσως σύντομα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις για τις επιθέσεις εναντίον των οδηγών ταξί στην Αθήνα .


Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3