-->

Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν: «Εργαζόμαστε για να επιλύσουμε τις πιο σοβαρές κρίσεις»

Τον Σουλτάνο του Βοσπόρου συνοδεύουν οι υπουργοί Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Άμυνας, Συγκοινωνιών, Ενέργειας, Γεωργίας, Πολιτισμού και ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/10-xekinisan-oi-sunomilies-erdogan-poutin-suriako-kai-energeia-stin-atzeda.html

Ολοκληρώθηκαν έπειτα από μία ώρα και ένα τέταρτο οι συνομιλίες Ερντογάν - Πούτιν στη Μόσχα, στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
   



«Εργαζόμαστε για να επιλύσουμε τις πιο σοβαρές κρίσεις, πρώτα απ΄όλα το συριακό», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που καλωσόριζε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να επισημάνω  ότι οι στρατιωτικές και ειδικές μας δυνάμεις κατάφεραν να έχουν στενή επαφή», πρόσθεσε ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας. 

Τον Σουλτάνο του Βοσπόρου συνοδεύουν οι υπουργοί Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Άμυνας, Συγκοινωνιών, Ενέργειας, Γεωργίας, Πολιτισμού και ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
    
Σύμφωνα με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο πολιτικών αντρών θα συζητηθεί η κρίση στη Συρία, ωστόσο οι δυο ηγέτες δεν θα περιοριστούν μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα. 


   
Είναι η τέταρτη φορά που συναντώνται Ερντογάν - Πούτιν σε διάστημα επτά μηνών και μάλιστα την ώρα που συνεδριάζουν οι ηγέτες της Ε. Ε στις Βρυξέλλες. 

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν και για οικονομικά θέματα.

Η Τουρκία έχει αποδυναμωθεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου και γι΄αυτό «ποντάρει» στην άρση των εμπορικών περιορισμών που επέβαλε η Ρωσία στις εισαγωγές τουρκικών αγροτικών προϊόντων μετά την κατάρριψη του «Σουχόι». 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3