-->

Το Game Of Thrones θα 'σκάσει' μέσα στο καλοκαίρι. Και όλα είναι μάταια

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/10-to-game-of-thrones-tha-skasei-mesa-sto-kalokairi-kai-ola-einai-mataia.html
Το επίσημο Twitter account του Game Of Thrones έδωσε στη δημοσιότητα μια πρόγευση για το τί περιμένουμε. "Ξέρω τι έκανε ο πατέρας μου", ακούγεται να λέει η Daenerys Targaryen την ώρα που οι τρεις δράκοι της δείχνουν τα δόντια τους. "Lannister, Targaryen, Baratheon, Stark, Tyrell, όλοι είναι ακτίνες στην ίδια ρόδα. Μία είναι ο ένας πάνω, μία είναι ο άλλος κάτω, και ο τροχός γυρίζει και διαλύει όσους είναι στο έδαφος". Στο τέλος των πλάνων, το μάτι του Night’s King κυριαρχεί και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ένας και ουσιαστικός εχθρός.


"Το ίδιο έρχεται για όλους μας", ακούγεται να λέει ένας άνδρας με φωνή που μοιάζει με του Jon Snow. "Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία. Ο Μεγάλος Πόλεμος. Και είναι εδώ".

Η νέα σεζόν ξεκινά στις 16 Ιουλίου, παρότι "ο χειμώνας είναι εδώ". Η "αποκάλυψη" της ημερομηνίας έγινε μέσω live event στο Facebook, κατά το οποίο οι fans έπρεπε πληκτρολογώντας τις λέξεις "FIRE" και "DRACARYS", να καταφέρουν να λιώσουν ένα κομμάτι πάγου. Μέσα σε αυτό κρυβόταν η ημερομηνία.
Σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους που αριθμούσαν 10 επεισόδια ο καθένας, ο έβδομος κύκλος θα έχει μόνο 7 επεισόδια, ενώ ακόμη 7 θα έχει ο όγδοος κύκλος, ή αν θέλετε το δεύτερο μισό του έβδομου, που θα ολοκληρώσει την πολυεπιτυχημένη σειρά της HBO. Ένας απ' τους ηθοποιούς της σειράς, ο ηθοποιός του Sir Davos Seaworth, Liam Cunningham, δήλωσε πρόσφατα πως η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει "λογικά τον Σεπτέμβριο", ωστόσο δεν έχουμε τελική επιβεβαίωση.
Διευκρινίζεται πως τα γυρίσματα για την έβδομη σεζόν ξεκίνησαν αργότερα απ' το αναμενόμενο λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν εξυπηρετούσαν την ιστορία, και έτσι αντί να έχουμε πρεμιέρα τον Απρίλιο, θα έχουμε τον Ιούλιο.
Τέλος, το μότο της 7ης σεζόν δεν είναι άλλο από το "Fear is for the Winter". 
O 7ος κύκλος της σειράς έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, αποκλειστικά, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους μόνο στην Nova. Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD.


http://news247.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3