-->

Android O. Οι έξυπνες λειτουργίες που ετοιμάζει η Google για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού

Η Google γνωρίζουμε ήδη πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση του Android (την αποκαλούμε, προς το παρόν, απλά… Android O) στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O το Μάιο.

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/03/10-android-o-i-exipnes-litourgies-pou-etimazi-i-google-gia-tin-epomeni-ekdosi-tou-litourgikou.html

Και τώρα δημοσίευμα του Venture Beat αποκαλύπτει ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε νέα έξυπνα χαρακτηριστικά γι’ αυτή την έκδοση του Android, τα οποία θα συντελέσουν σε μία απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης που θα σας γλυτώνει χρόνο σε κάθε τι που θέλετε να κάνετε από το smartphone σας.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με το report, το Android O αναμένεται να έρθει με τρία νέα χαρακτηριστικά.
Το πρώτο απ’ αυτά, το “Copy less”, σας γλυτώνει από την αντιγραφή κειμένου από μία εφαρμογή, ώστε να την επικολλήσετε κατόπιν σε μία άλλη. Αν π.χ. οργανώνετε ένα δείπνο με ένα φίλο σας μέσω μίας συγκεκριμένης εφαρμογής, μέσω του “Copy less”, επιστρέφοντας στη συζήτησή σας και γράφοντας π.χ. “It’s at…” η Google γνωρίζει τι αναζητάτε και σας προτείνει αυτόματα το όνομα του εστιατορίου και τη διεύθυνσή του.
Ένα άλλο έξυπνο χαρακτηριστικά αναγνωρίζει αυτόματα κείμενο σαν διεύθυνση και το μετατρέπει σε link που μπορείτε να πατήσετε για να ανοίξει στο Google Maps. Τέλος, μπορείτε να κάνετε το τηλέφωνό σας να εκτελέσει quick actions μέσω gestures για ακόμη πιο απλή και γρήγορη πλοήγηση σ’ αυτό.
Δε γνωρίζουμε αν αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα βρίσκονται όντως στο Android O, καθώς προς το παρόν στηριζόμαστε στις πληροφορίες του report του Venture Beat, τα βλέπουμε πάντως με αρκετό ενδιαφέρον και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα.

digitallife

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3