/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Καναδάς: Έκρυβε τα λείψανα των παιδιών της σε αποθήκη | Fresh News

Καναδάς: Έκρυβε τα λείψανα των παιδιών της σε αποθήκη

Ένοχη κρίθηκε την Δευτέρα μια γυναίκα στον Καναδά, επειδή απέκρυψε τα αποσυντεθειμένα λείψανα έξι βρεφών της σε χώρο που ενοικίαζε σε εταιρεία αποθήκευσης.

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/7-kanadas-ekruve-ta-leipsana-ton-paidion-tis-se-apothiki.html

Ένοχη κρίθηκε την Δευτέρα μια γυναίκα στον Καναδά, επειδή απέκρυψε τα αποσυντεθειμένα λείψανα έξι βρεφών της σε χώρο που ενοικίαζε σε εταιρεία αποθήκευσης.

Η 43χρονη Άντρεα Γκίσμπρεχτ, συνελήφθη το 2014 όταν το προσωπικό της εταιρείας άνοιξε τον χώρο που νοίκιαζε στην εταιρεία λόγω μη πληρωμής και κάλεσε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τα λείψανα. Τον Οκτώβριο του 2014 απαγγέλθηκαν στη Γκίσμπρεχτ έξι κατηγορίες για την απόκρυψη κατά συρροή παιδικού σώματος, κατηγορίες που επιφέρουν η κάθε μία μέγιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών. Η γυναίκα, αρνήθηκε την ενοχή της, και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.


Τα λείψανα ανήκουν σε πέντε αγόρια και ένα κορίτσι τα οποία βρίσκονταν σε ηλικία κύησης μεταξύ 34 και 40 εβδομάδων, και είχαν τοποθετηθεί σε πλαστικές σακκούλες και πλαστικούς κάδους. Τα λείψανα ενός βρέφους είχαν καλυφθεί με τσιμέντο και ενός άλλου με μια πούδρα που έμοιαζε με απορρυπαντικό. Ο τρόπος θανάτου τους δεν μπορούσε να πιστοποιηθεί λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα βρέφη μάλλον γεννήθηκαν ζωντανά ενώ η σχέση με την Γκίσμπρεχτ ταυτοποιήθηκε μέσω του DNA εκείνης και του συζύγου της, που έχουν δύο παιδιά.

Καναδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η δίκη της Γκίσμπρεχτ ξεκίνησε χωρίς ενόρκους τον Απρίλιο του 2016. Ο άντρας της είχε καταθέσει ότι η γυναίκα του είχε αποβάλλει αρκετές φορές και είχε κάνει από 9 έως 11 αμβλώσεις, και ότι ο ίδιος ήταν ενήμερος για τις εγκυμοσύνες της. Η ποινή της Γκίσμπρεχτ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: http://www.skai.g
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive