-->

L'Oreal και Ρότσιλντ επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις με Τσίπρα στο Παρίσι

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/6-loreal-kai-rotsilnt-epivevaionoyn-tis-synantiseis-me-tsipra-sto-parisi.html
Εκπρόσωποι της L'Oreal και της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.
Η L'Oreal επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον CEO της, Ζαν-Πολ Αγκόν, την οποία χαρακτηρίζει «ιδιωτική» και δεν έκανε κανένα σχόλιο για το τι συζητήθηκε, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.
Το δημοσίευμα της Le Figaro για τις συναντήσεις του κ. Τσίπρα, από την ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα:
«''Η L' Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα''. Το δελτίο Τύπου που έστειλε η ελληνική Κυβέρνηση, το Σάββατο το βράδυ, δίνει την ελπίδα για μια ανάσα. Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να απαντήσει στην κριτική αναφορικά με ένα ανεπίσιμο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, το οποίο απασχολεί έντονα τον ελληνικό Τύπο. Και είναι η φύση της επένδυσης της L'Oreal που ιντριγκάρει. Αυτό, στην πραγματικότητα είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
Η L'Oreal επιβεβαιώνει μία συνάντηση στο Παρίσι ανάμεσα στον CEO Ζαν Πολ Αγκόν, ο οποίος μιλά τέλεια ελληνικά και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά διευκρινίζει ότι ήταν «ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο για όσα συζητήθηκαν».
Τίποτε καλύτερο για να διατηρηθεί το μυστήριο. Σύμφωνα με κάποιους, ο γαλλικός όμιλος μπορεί να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό. Σύμφωνα με άλλες πηγές της αγοράς, η L' Oreal σχεδιάζει εδώ και αρκετούς μήνες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι ένα καλό σημάδι για τους ξένους επενδυτές, μια ενδεχόμενη ανάκαμψη.
Κατά την παραμονή του στο Παρίσι, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε επίσης με εκπροσώπους της Ρότσιλντ, όπως επιβεβαίωσε η επενδυτική τράπεζα».


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3