-->

Με τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/4-me-trakter-sto-kentro-tis-thessalonikis.html
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες σ’ όλη τη χώρα, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και το νέο ασφαλιστικό σύστημα. 
Στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι αγρότες των μπλόκων στα διόδια Μαλγάρων και στον κόμβο Κουλούρας. «Η κίνησή μας είναι συμβολική και δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε το κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο» διαβεβαιώνει Γιώργος Κωστούδης, αγρότης από το Άδενδρο και μέλος της συντονιστικής επιτροπής.
Στο μεταξύ, επ’ αόριστον αποκλεισμένη, και στα δύο ρεύματα, παραμένει για έκτη διαδοχική ημέρα η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια, από αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Στην Κατερίνη, αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται από τις 28 Ιανουαρίου στην αερογέφυρα της πόλης, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς εφοριών και τραπεζών.
Στην Αιτωλοακαρνανία, οι αγρότες του νομού, έχουν δρομολογήσει τον δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, αύριο Κυριακή, από τις 19.00 έως τις 21.00, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.
Από την πλευρά τους, οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη, στις 11.00 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητήριο της Περιφέρειας.
Στην Καστοριά, οι κτηνοτρόφοι προσανατολίζονται σε 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής στα ελληνο-αλβανικά σύνορα. Το κλείσιμο του τελωνείου αναμένεται να στηρίξουν και αγρότες από τις Πρέσπες.
Αγροτικά μπλόκα έχουν επίσης, στηθεί τόσο στα Γρεβενά, στην πρώτη έξοδο προς την Εγνατία Οδό, όσο και στο Αμύνταιο, στον κόσμο Αντιγόνου. 
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

naftemporiki

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3