-->

Η Vogue αποθεώνει τη Μήλο: Το top ελληνικό νησί για το 2017

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/4-i-vogue-apothewnei-ti-milo-to-top-elliniko-nisi-gia-to-2017.html
Μπορεί να μας χωρίζουν 4 μήνες μέχρι το καλοκαίρι ωστόσο τα δημοσιεύματα για τις Κυκλάδες έχουν ήδη ξεκινήσει. Για το Vogue της Αυστραλίας η καλύτερη επιλογή δεν είναι ούτε η Σαντορίνη, ούτε η Μύκονος, ούτε η Νάξος...
Με τον τίτλο «Ψάχνεις για ένα παράδεισο που δεν έχει ανακαλυφθεί» η Vogue Αυστραλίας προτείνει τη Μήλο σαν το καλύτερο ελληνικό νησί για το 2017. Στο άρθρο γίνεται μια σύντομη αναφορά στην ιστορική δημιουργία του νησιού από την έκρηξη ηφαιστείου και εστιάζει στις πιο διάσημες παραλίες, όπως το Σαρακήνικο που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και το Κλέφτικο που θεωρείται παλιό σπίτι πειρατών.
Σαρακήνικο
Σαρακήνικο
Το έγκυρο περιοδικό χαρακτηρίζει μοναδικές, μαγευτικές και εξαιρετικές όλες τις παραλίες, περισσότερες από 70, που λόγω μορφολογίας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.
Κλέφτικο
Κλέφτικο
Δικαίως λοιπόν η Μήλος, σύμφωνα άλλωστε με τη Vogue, θεωρείται η θεά του έρωτα και της ομορφιάς όπως χαρακτηρίζεται και το άγαλμα της θεάς Αφροδίτης που κοσμεί το μουσείο του Λούβρου και χαρίζει διασημότητα στο νησί των Κυκλάδων.
Κλίμα
Κλίμα
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μήλου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ Γεράσιμος Δαμουλάκης τόνισε: « Η συστηματική προσέγγιση της πολύ σημαντικής αυστραλιανής αγοράς, που γίνεται τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Και αυτό φαίνεται και από το δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού που είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ελπιδοφόρο για το νησί μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα από την Αυστραλία».
 


thetoc

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3