Αγρότες: Έκλεισαν την Αθηνών- Θεσσαλονίκης στη Νίκαια και τον Πλατύκαμπο

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/3-agrotes-ekleisan-tin-athinon-thessalonikis-sti-nikaia-kai-ton-platukabo.html

Η εθνική είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα - Άγνωστο πότε θα ξαναδοθεί στην κυκλοφορία - Κλειστή έως τις 7 το απόγευμα και η Κορίνθου- Πατρών, στο ύψος του Κιάτου

Κλειστή και στα δύο ρεύματα είναι η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στη Νίκαια και τον Πλατύκαμπο της Λάρισας, μετά την απόφαση των αγροτών από το μπλόκο του Πλατυκάμπου να παρατάξουν τα τρακτέρ στην εθνική οδό και να αποκλείσουν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Οι αγρότες του μπλόκου προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και όπως δήλωσαν στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει ο δρόμος.

Την ίδια ώρα, το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό παραμένει κλειστό επ' αόριστον από τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας, με τους αγρότες να προετοιμάζονται να υλοποιήσουν την απόφασή τους και να πραγματοποιήσουν αγροτικό συλλαλητήριο προς το κέντρο της Λάρισας, σήμερα στις 18:00.Μπλόκο αγροτών και στο Κιάτο

Πανω από 50 τρακτέρ έχουν αποκλείσει από τις πέντε το απόγευμα την νέα εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στον κόμβο του Κιάτου.

Σύμφωνα με την συντονιστική επιτροπή ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για περίπου 2 ώρες. Στο μπλόκο βρίσκεται κ ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος.


protothema
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive