-->

H νέα top Ferrari ονομάζεται 812 Superfast

Στα μέσα Μαρτίου, στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, μιας από τις σταρ της έκθεσης θα είναι χωρίς αμφιβολία και η ολοκαίνουργια κορυφαία Ferrari, η 812 Superfast.
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/17-h-nea-top-ferrari-onomazetai-812-superfast.html

Η οποία, όπως λέει και το όνομά της, είναι ότι πιο γρήγορο κανονικής παραγωγής έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η θρυλική ιταλική εταιρεία.
Και ότι πιο δυνατό, μιας και ο ολοκαίνουργιος V12 της των 6.500 κυβικών, που πέρα από άμεσο ψεκασμό διαθέτει και τεχνολογία που προέρχεται απευθείας από τα ατμοσφαιρικά σύνολα της Φόρμουλα 1, αποδίδει 800 ίππους στις 8.500 στροφές και 718 Nm ροπής στις 7.000. Μάλιστα προκειμένου η 812 να μην προβληματίζει και στην καθημερινή χρήση το 80% αυτής της ροπής είναι διαθέσιμο ήδη από τις 3.500 σ.α.λ. 
Φυσικά κορυφαίες είναι και οι επιδόσεις, μιας και 2,9 δεύτερα αρκούν προκειμένου η 812 Superfast να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ ώρα, ενώ η τελική της ξεπερνά τα 340 χλμ./ ώρα. Παράλληλα και προκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατό μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και σπορ χαρακτήρα διαθέτει και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της Ferrari που τα ενισχύουν.  
Από πλευράς εμφάνισης είναι μια κλασική 12κύλινδρη berlinetta με σήμα το Cavallino Rampante. Έχει δηλαδή χαρακτηριστικά μακρύ καπό και ιδιαίτερα φροντισμένη αεροδυναμική. Όσο για την τιμή της θα ανακοινωθεί στη Γενεύη. 


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/ 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3