Το πρώτο κατάστημα Μαρινόπουλος που έγινε Σκλαβενίτης - Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/16-proto-katastima-marinopoylos-poy-egine-sklavenitis-ti-tha-ginei-me-ta-ypoloipa.html
Το πρώτο κατάστημα που έφερε την ταμπέλα Μαρινόπουλος που μετατράπηκε σε Σκλαβενίτης είναι γεγονός. Έχει ανοίξει τις πόρτες του μετά από τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα της στην περιοχή των Ελληνορώσσων.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία "υβριδική" κατάσταση καθώς δεν είναι ξεκαθαρισμένο εάν το συγκεκριμένο κατάστημα θα προστεθεί στα υπόλοιπα της νέας εταιρεία "Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη" όπου θα περάσουν τα υπόλοιπα περίπου  350 καταστήματα της Μαρινόπουλος, ενώ υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς απασχολούνται και οι εργαζόμενοι του οι οποίοι προέρχονται από το προσωπικό της Μαρινόπουλος.Πρόκειται για ένα κατάστημα που σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το news247.gr, αποτελεί τον πιλότο για το πώς θα μετατραπούν σε Σκλαβενίτης τα υπόλοιπα αντίστοιχου μεγέθους καταστήματα της αλυσίδας Μαρινόπουλος.
Το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αποτελούσε κατάστημα της Ξυνός που είχε εξαγοραστεί από την Μαρινόπουλος, κινδύνευσε να βρεθεί εκτός συμφωνίας όταν το περασμένο καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προχώρησε σε διαδικασίες έξωσης με αποτέλεσμα η πλευρά Σκλαβενίτη - και καθώς καθυστερούσε η νομική διαδικασία μεταβίβασης - να πάρει την πρωτοβουλία για υπογραφή συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Ποια είναι τα επόμενα βήματα 
Μετά από την δικαστική απόφαση της περασμένης Παρασκευής η οποία ακύρωσε την διαλυτική αίρεση, επόμενη ημερομηνία σταθμός είναι η επόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου οπότε και ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάθεσης τριτανακοπών στην "συμφωνία διάσωσης" της αλυσίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί τρεις τριατανακοπές οι οποίες προσδιορίζονται να εκδικασθούν Απρίλιο με Μάιο.
Καθώς οι καταθέσεις προέρχονται κυρίως από εγχώριους προμηθευτές - και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει "βροχή"  άλλων καταθέσεων στο εναπομένον διάστημα -  δεν αποκλείεται να  υπάρξουν προσπάθειες εξωδικαστικού συμβιβασμού ώστε να μην υπάρξει χρονοτριβή στην ολοκλήρωση της διαδικασίας η οποία είναι ιδιαίτερη κοστοβόρα για την πλευρά Σκλαβενίτη.

http://www.economy365.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services