/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Πήγε σινεμά να δει τις «50 αποχρώσεις» και βρήκε ένα αγγούρι στο κάθισμα (pics) | Fresh News

Πήγε σινεμά να δει τις «50 αποχρώσεις» και βρήκε ένα αγγούρι στο κάθισμα (pics)

Κάποια ή κάποιος (ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι), πήγε το... 3D ένα βήμα παραπέρα. Κυριολεκτικά όμως, έζησε την εμπειρία όσο δεν πάει!
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/15-pige-sinema-na-dei-tis-50-apohroseis-kai-vrike-ena-aggoyri-sto-kathisma-pics.html
Μια ιστορία από τον πανικό και την τρέλα που προκαλούν στις γυναίκες οι ταινίες «50 αποχρώσεις» ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, το Hayden Orpheum Picture Palace, ένας κινηματογράφος στο Σίδνεϋ.  
Όταν λοιπόν τελείωσε η προβολή και οι εργαζόμενοι στον κινηματογράφο μπήκαν για να καθαρίσουν την αίθουσα από τα ποπ κορν, τα αναψυκτικά και τα πατατάκια, για να υποδεχθούν τους θεατές για την επόμενη προβολή, βρήκαν στο κάθισμα κάτι πολύ περίεργο. 
Αντί όμως πάνω στα καθίσματα να βρει σακούλες από τσιπς και πατημένα ποπ κορν, βρήκε ένα... αγγούρι! 
Ναι, αυτό που διαβάσατε. 
Ένα αγγούρι.  
Το έβγαλε μάλιστα φωτογραφία και το ανέβασε στο Facebook. 
«Η αμήχανη στιγμή που βρίσκεις ένα αγγούρι μετά την προβολή των "50 αποχρώσεων", έγραψε. 
Και βέβαια στα σχόλια έγινε πανηγύρι με τους περισσότερους να του γράφουν: «και γιατί το πιάνεις;;», υπονοώντας ότι το πιο πιθανό ήταν, το οπωροκηπευτικό, να ήταν σε... περίεργο μέρος! 
Φοβερά πράγματα.. 

gazzetta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive