-->

Διάτρητη από σφαίρες η άτρακτος του AB-212ASW ΠΝ21 των Ιμίων αλλά κάποιοι μίλαγαν για… πριτσίνια!

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/31-diatriti-apo-sfaires-h-atraktos-twn-imiwn.html

NΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Διάτρητο από σφαίρες ανελκύστηκε το ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο AB-212ASW ΠΝ21 από την περιοχή των Ιμίων, όπως φαίνεται καθαρά στις φωτό που διέρρευσαν τις πρώτες ώρες της ανέλκυσης, αλλά ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης ανακοίνωσε ότι «Δεν ήταν τρύπες από σφαίρες, ήταν από τα πριτσίνια που είχαν ξεκολλήσει όταν συγκρούστηκε με την θάλασσα και εν συνεχεία βυθίστηκε με αποτέλεσμα η πίεση να τα ξεκολλήσει».

Δείτε τις φωτό (στο τέλος της δημοσίευσης)και μπορείτε να κρίνετε τι είδους «πριτσίνια» προκάλεσαν αυτές τις τρύπες.Το τραγικό είναι ότι μέχρι σήμερα αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.

Με αφορμή την συμπλήρωση 21 ετών από την τραγωδία πρέπει να υπάρξει παραδοχή του τραγικού γεγονότος επίσημα από την Πολιτεία.

Μην φτάσουμε πάλι 40 και 50 χρόνια, μετά, όπως συνέβη με τους νεκρούς της Κύπρου, για να αναγνωρίσουμε ότι οι νεκροί μας είναι αποτέλεσμα εχθρικής ενέργειας.

Είναι ντροπή. Εθνος που δεν αναγνωρίζει ότι τα παιδιά του έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών, μαχόμενοι και όχι λόγω «τεχνικής βλάβης», δεν έχει μέλλον.

Να πούμε ότι τα συντρίμμια του ελικοπτέρου ουδέποτε στάλθηκαν στην κατασκευάστρια εταιρεία προς έρευνα, ούτε κλήθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας να γνωματεύσουν τι ήταν αυτό το «MASTER CAUTION» και από που προκλήθηκε.

Τα συντρίμμια είναι κλειδωμένα στην βάση στο Κοτρώνι, μέσα σε ένα υπόστεγο  κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά……

Οι ελικοπτεράδες, ειδικά της Αεροπορίας Στρατού ξέρουν ότι αν βληθούν και κτυπηθούν καίρια υποσυστήματα του ελικοπτέρου τους, η πρώτη ένδειξη είναι το κόκκινο λαμπάκι του «MASTER CAUTION»…
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/31-diatriti-apo-sfaires-h-atraktos-twn-imiwn.html

amazonios

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3