-->

Κάτι τρέχει με τον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ -Οι 5 ερωτήσεις που αποφεύγει να απαντήσει

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/3-kati-trehei-me-ton-syntrofo-toy-tzortz-maikl-oi-5-erotiseis-poy-apofeygei-na-apantisei.html
Νέα ερωτήματα εγείρονται για τις τελευταίες ώρες του Τζορτζ Μάικλ, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι είχε χωρίσει από τον σύντροφό του Φαντί Φαουάζ πριν από 18 μήνες.
Οι φίλοι του Τζορτζ Μάικλ απαιτούν απαντήσεις από τον Φαουάζ, ο οποίος έχει πει αλληλοαναιρούμενα πράγματα αφότου βρήκε τον σταρ της ποπ νεκρό στο κρεβάτι του, την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η εφημερίδα The Sun ζήτησε από τον Φαουάζ να απαντήσει σε πέντε ερωτήσεις, λίγο μετά την τελευταία του δήλωση ότι το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του, την ώρα που ο Τζορτζ Μάικλ, στα 53 του, πέθαινε μόνος.
Αλλά ο 40χρονος hair stylist που έγινε φωτογράφος αρνήθηκε να απαντήσει. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι φίλοι του ποπ σταρ αποκαλούν τον Φαουάζ «βδέλλα» και ισχυρίζονται ότι είχαν χωρίσει από το 2015.  
Οι πέντε ερωτήσεις που θα έπρεπε να έχει απαντήσει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ:
  • Ηξερες ότι ο Τζορτζ έπαιρνε ναρκωτικά μέχρι τον θάνατό του; Ποιος τον προμήθευε με τα ναρκωτικά;
  • Κοιμήθηκες στ' αλήθεια στο αυτοκίνητό σου τη χειμωνιάτικη νύχτα που πέθανε, και γιατί;
  • Ποιος χάκαρε τον λογαριασμό σου στο Twitter; Ανέφερες το πρόβλημα που υπήρχε;
  • Ησουν σε σχέση με τον Τζορτζ όταν πέθανε;
  • Γιατί οι φίλοι τού Τζορτζ σε κατηγορούν ότι συμπεριφέρεσαι σαν βδέλλα;
«Ο Φαντί ήταν μια βδέλλα από την αρχή», είπε ένας φίλος του ποπ σταρ. «Ο Τζορτζ κάποια στιγμή το συνειδητοποίησε, αλλά εσκεμμένα το αγνοούσε, γιατί ήταν ευγνώμων που είχε τη συντροφιά τού Φαντί. Ο Τζορτζ στηριζόταν σε πολλά πράγματα στον Φαντί. Αλλά χώρισαν πριν από 18 μήνες».
Τα tweets
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Φαουάζ υποστήριξε πως έπεσε θύμα χάκερ και αλλοιώθηκε ο λογαριασμός του στο Twitter, που έλεγε ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.
Ο Φαντί Φαουάζ τόνισε ότι κάποιος έγραψε αυτά τα tweets με το όνομά του, ωστόσο δεν ήταν ο ίδιος αυτός που το έκανε. Μάλιστα, δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός, αλλά τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω» με το συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι στα γραμμένα, υποτίθεται, tweets από τον Φαουάζ αναφερόταν πως ο Τζορτζ Μάικλ είχε κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας και ότι το είδωλο της ποπ «το μόνο που επιζητούσε ήταν να πεθάνει».
«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», αναφερόταν χαρακτηριστικά.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3