-->

Ερευνα σοκ για το σεξ -Αλλάζει τα δεδομένα και τρομάζει

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/29-ereyna-sok-gia-sex-allazei-ta-dedomena-kai-tromazei.html

«Το σεξ θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα». «Το σεξ βελτιώνει την υγεία». «Το σεξ βοηθά στην μακροζωία».

Θέσεις που νέα έρευνα έρχεται να καταρρίψει, καθώς καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το σεξ όσο κι αν μας ακούγεται απίστευτο, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μας κάνει να ζούμε λιγότερο. Το να απέχεις από το σεξ μπορεί να σου επιμηκύνει τη ζωή, λέει έρευνα Βρετανών επιστημόνων και έρχεται να αποθαρρύνει τους λάτρεις των ερωτικών απολαύσεων.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτή η θέση εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί οι καλόγριες ζουν περισσότερα χρόνια και έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, αν και δεν έχουν σεξουαλικές επαφές.

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ ανακάλυψαν ότι οι σκώληκες με την ονομασία «mealworm beetles» έχουν περισσότερα χρόνια ζωής όταν ζευγαρώνουν λιγότερες φορές από τους σκώληκες από ζευγαρώνουν πιο συχνά.

Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, γίνεται απελευθέρωση ορμονών που ευθύνονται για την παραγωγή ωραρίων και σπέρματος.

Αυτή είναι μια διαδικασία, που σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, έχει αρνητικές επιδράσεις για το ανοσοποιητικό σύστημα. Κάνει τον οργανισμό ευάλωτο και τον κάνει επιρρεπή στις λοιμώξεις.

Μπορεί ο μηχανισμός να μην είναι ακριβώς ο ίδιος και στον άνθρωπο, ωστόσο ο Dr Michael Siva- Jothey πιστεύει ότι αυτό μπορεί να είναι συμβατό με τα μέτρα του ανθρώπου.

Ο γιατρός ανέφερε: «Οι καλόγριες ζουν περισσότερο σε σύγκριση με τις γυναίκες που έχουν παιδιά. Τα σκαθάρια που ζευγαρώνουν πεθαίνουν νωρίτερα από τα σκαθάρια που δεν ζευγαρώνουν».

Η έρευνα αυτή μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με όσα μαθαίναμε από άλλες όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά σαφώς δεν μπορεί τόσο εύκολα να καταρρίψει όσα τόσα χρόνια, με επιστημονικά τεκμήρια, δεκάδες άλλες συνέδεαν το σεξ με την μακροζωία. 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3