-->

«Θα βρω τους δολοφόνους του πατέρα μου»

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/26-dolofonous-paris-tzakson.html _
Την πεποίθησή της πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε εξέφρασε, για πρώτη φορά δημόσια, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις.
Σε συνέντευξη που έδωσε η 18χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ στο περιοδικό «Rolling Stone» μίλησε ξεκάθαρα για προμελετημένη δολοφονία ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει να εκδικηθεί. «Ο ίδιος είχε ενδείξεις πως κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν.
Ορισμένες φορές ήταν σαν να έλεγε "Θα με σκοτώσουν μια μέρα"», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πάρις Τζάκσον, ενώ όταν ρωτήθηκε ευθέως εάν πιστεύει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε, απάντησε με σιγουριά: «Το πιστεύω απολύτως. Γιατί είναι φανερό. Ολα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Μπορεί να ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας αλλά οι αληθινοί θαυμαστές του και η οικογένειά του το γνωρίζουν. Ηταν στημένο».
Η 18χρονη κλήθηκε μάλιστα να πει ποιους θεωρεί ως πιθανούς δολοφόνους του πατέρα της αλλά εκείνη γενικολόγησε λέγοντας πως ήταν πολλοί εκείνοι που τον ήθελαν νεκρό. Ωστόσο εξομολογήθηκε πως επιθυμεί να βρει τους ενόχους και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η Πάρις ήταν μόλις 11 ετών όταν ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, το 2009, από υπερβολική δόση αναισθητικού φαρμάκου. Τα χρόνια που ακολούθησαν δεν ήταν εύκολα για εκείνη. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα αποκάλυψε πως στα 14 της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν άγνωστο άντρα. «Είχα τρελαθεί εκείνη την περίοδο. Περνούσα τις αγωνίες της εφηβείας και παράλληλα πάλευα με την κατάθλιψη και το άγχος».
Αναστασία Κουκά

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3