-->

Με δίωρους αποκλεισμούς άρχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες -Ποια σημεία θα κλείσουν σήμερα

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/24-me-dioroys-apokleismoys-arhisan-tis-kinitopoiiseis-toys-oi-agrotes-poia-simeia.html
Με καθημερινούς δίωρους αποκλεισμούς στην Αθηνών-Πατρών και στη Λάρισας-Κοζάνης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες. 
Ηδη από χθες, οι αγρότες της Αιγιάλειας κατέβασαν τα τρακτέρ στους δρόμους αποκλείοντας για δύο ώρες την εθνική Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Αιγίου προκαλώντας... χάος. Τα αυτοκίνητα αναγκαστικά εκτρέπονταν μέσα στην πόλη όπου επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ το ταξίδι όσων διέσχιζαν εκείνες την ώρα την Αθηνών-Πατρών μετατράπηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία δεδομένου ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νέα εθνική οδός, μετά το Αίγιο, είναι κλειστή σε δύο ακόμη σημεία (λόγω έργων) και τα οχήματα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό. 
Οι αγρότες της Αιγιάλειας αποφάσισαν να συνεχίσουν τους δίωρους αποκλεισμούς, από τις 17:00 έως τις 19:00 καθημερινά και τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις.
Όπως διαμηνύουν οι αγρότες της Αιγιαλείας από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου βγαίνουν όλοι οι αγρότες της Αχαΐας στους δρόμους με συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.
Ανάλογη απόφαση πήραν και οι αγρότες του Τυρνάβου, που προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από τις 18:00 έως τις 20:00.
Την ίδια ώρα σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκονται οι αγρότες και άλλων περιοχών της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, έχει στηθεί το πρώτο μπλόκο στη Θεσσαλία, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η έξοδος των τρακτέρ από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, υπό την αιγίδα των Ενωτικών Ομοσπονδιών των αγροτικών Συλλόγων, Καρδίτσας, Τρικάλων "η Άνοιξη" και Λάρισας. Μέχρι τότε τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν στις πλατείες των χωριών στο πλαίσιο της καταμέτρησης των δυνάμεων.
Όσον αφορά τους αγρότες της Λάρισας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα συγκέντρωση στη Φαλάνη προκειμένου να στηθεί μπλόκο στον Πλατύκαμπο. Αν η συγκέντρωση είναι μεγάλη τότε ίσως το μπλόκο να στηθεί όπως και πέρυσι στην περιοχή των Τεμπών. 
Παράλληλα μία δύναμη αγροτών των Φαρσάλων προγραμματίζουν συγκέντρωση την Τετάρτη με τα τρακτέρ στο γήπεδο της πόλης και από εκεί πιθανόν να κινηθούν προς το Δρούγο για να αποκλείσουν την Ε.Ο. Λαμίας- Καρδίτσας.


Πηγή: | iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3