Με δίωρους αποκλεισμούς άρχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες -Ποια σημεία θα κλείσουν σήμερα

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/24-me-dioroys-apokleismoys-arhisan-tis-kinitopoiiseis-toys-oi-agrotes-poia-simeia.html
Με καθημερινούς δίωρους αποκλεισμούς στην Αθηνών-Πατρών και στη Λάρισας-Κοζάνης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες. 
Ηδη από χθες, οι αγρότες της Αιγιάλειας κατέβασαν τα τρακτέρ στους δρόμους αποκλείοντας για δύο ώρες την εθνική Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Αιγίου προκαλώντας... χάος. Τα αυτοκίνητα αναγκαστικά εκτρέπονταν μέσα στην πόλη όπου επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ το ταξίδι όσων διέσχιζαν εκείνες την ώρα την Αθηνών-Πατρών μετατράπηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία δεδομένου ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νέα εθνική οδός, μετά το Αίγιο, είναι κλειστή σε δύο ακόμη σημεία (λόγω έργων) και τα οχήματα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό. 
Οι αγρότες της Αιγιάλειας αποφάσισαν να συνεχίσουν τους δίωρους αποκλεισμούς, από τις 17:00 έως τις 19:00 καθημερινά και τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις.
Όπως διαμηνύουν οι αγρότες της Αιγιαλείας από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου βγαίνουν όλοι οι αγρότες της Αχαΐας στους δρόμους με συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.
Ανάλογη απόφαση πήραν και οι αγρότες του Τυρνάβου, που προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από τις 18:00 έως τις 20:00.
Την ίδια ώρα σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκονται οι αγρότες και άλλων περιοχών της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, έχει στηθεί το πρώτο μπλόκο στη Θεσσαλία, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η έξοδος των τρακτέρ από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, υπό την αιγίδα των Ενωτικών Ομοσπονδιών των αγροτικών Συλλόγων, Καρδίτσας, Τρικάλων "η Άνοιξη" και Λάρισας. Μέχρι τότε τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν στις πλατείες των χωριών στο πλαίσιο της καταμέτρησης των δυνάμεων.
Όσον αφορά τους αγρότες της Λάρισας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα συγκέντρωση στη Φαλάνη προκειμένου να στηθεί μπλόκο στον Πλατύκαμπο. Αν η συγκέντρωση είναι μεγάλη τότε ίσως το μπλόκο να στηθεί όπως και πέρυσι στην περιοχή των Τεμπών. 
Παράλληλα μία δύναμη αγροτών των Φαρσάλων προγραμματίζουν συγκέντρωση την Τετάρτη με τα τρακτέρ στο γήπεδο της πόλης και από εκεί πιθανόν να κινηθούν προς το Δρούγο για να αποκλείσουν την Ε.Ο. Λαμίας- Καρδίτσας.


Πηγή: | iefimerida.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services