-->

Τα 7 μυστικά ομορφιάς της Μελάνια Τραμπ



 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/23-ta-7-mystika-omorfias-tis-melania-tramp.html
Είναι η νέα Πρώτη Κυρία. Γεννημένη στις 26 Απριλίου του 1970. Η Μελάνια Τραμπ στα 46 της λοιπόν χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται στο κέντρο της παγκόσμιας προσοχής.
Γεννήθηκε στην πόλη Σεβνίκα, στην πρώην Γιουγκοσλαβία από γονείς που προσπάθησαν να την μεγαλώσουν χωρίς να της λείπει τίποτα: ο πατέρας της ήταν πωλητής αυτοκινήτων, ενώ η μητέρα της ήταν εργάτρια σε κλωστουφαντουργία.
Από μικρή ηλικία έδινε τεράστια προσοχή στο στιλ της και φρόντιζε με επιμέλεια την εξωτερική της εμφάνιση.
Η επιτυχία και η αναγνώριση στο χώρο του μόντελινγκ δεν άργησε να έρθει. Ωσπου υπέγραψε συμβόλαιo με πρακτορείο μοντέλων που άνηκε στην ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ και έτσι η ζωή της άλλαξε για πάντα.
Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;
Οι απαραβίαστοι κανόνες με τους οποίους περιποιείται πρόσωπο και σώμα;
1) Προσέχει πάντα – μα πάντα- το μακιγιάζ: Από μικρή ηλικία η Μελάνια Τραμπ έδινε βαρύτητα στο μακιγιάζ της. Δεν υπήρχε περίπτωση, ακόμα και όταν ήταν έφηβη να μην φορούσε τα «βασικά»: μάσκαρα, lip gloss, στη σωστή βέβαια αναλογία.
2) Ελάχιστο foundation: Για την Μελάνια η μεγάλη ποσότητα foundation «σε μεγαλώνει». Βαραίνει το πρόσωπο. Ετσι την αποφεύγει και προτιμά με πολύ ελαφριά στρώση στο πρόσωπό της.
3) Αποφεύγει το ξενύχτι – Κοιμάται πολύ: Σπάνια θα καθίσει σε μια εκδήλωση ή ένα πάρτι μέχρι αργά. Αγαπά πολύ την άνεση του σπιτιού της και της αρέσει να επιστρέφει εκεί γρήγορα. Θεωρεί ότι το ξενύχτι είναι βλαβερό για την επιδερμίδα και άσκοπο. Κοιμάται αρκετές ώρες καθημερινά.
4) Ενυδάτωση προσώπου: Για την Μελάνια Τραμπ η ενυδάτωση είναι μια διαδικασία που ξεκινά «από μέσα». Η ίδια αγαπά να τρέφεται υγιεινά και να καταναλώνει τροφές με νερό, όπως φρούτα. Μπορεί ακόμα να φάει και 7 φρούτα την ημέρα. Δεν παραλείπει ποτέ την ενυδατική της κρέμα.
Πηγή φωτογραφίας: thedailybeast.com
5) Βιταμινούχο smoothie κάθε μέρα: Κάθε μέρα η ίδια φτιάχνει ένα smoothie με σπανάκια, μπανάνα, γιαούρτι, ράσμπερι και Ωμέγα 3.
6) Πίνει πολύ νερό: Κάθε μέρα πίνει πολύ νερό μιας και όπως προαναφέραμε, για εκείνη η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα.
7) Πάντα ντεμακιγιάζ: Το ντεμακιγιάζ για εκείνη παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στην ημέρα .Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί με make up στο πρόσωπο. Θα ξεβαφτεί και έπειτα με επιμέλεια θα πλύνει το πρόσωπό της και θα βάλει ενυδατική κρέμα.

bovary

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3