-->

Ουπς! Διέρρευσε το Huawei P10

Σε ένα μήνα θα γνωρίσουμε την επόμενη πρόταση κορυφής της Huawei, το P10, αν όμως είστε από τους πολλούς που τελευταία έχει ελκύσει η κινεζική εταιρεία, μπορείτε από τώρα να έχετε μία καλή εικόνα για το πώς θα είναι η πολυαναμενόμενη συσκευή.
 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/22-oups-dierrefse-to-huawei-p10.html
Νέα press renders του smartphone που θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου Mobile World Congress στη Βαρκελώνη διέρρευσαν και έτσι έχουμε πλέον μπροστά μας και τις δύο όψεις του Huawei P10.
Huawei P10-02
Αν οι φωτό απεικονίζουν την πραγματικότητα, δείχνουν την τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε άλλο σημείο σε σχέση με άλλες προτάσεις της Huawei. Βλέπουμε επίσης το εντυπωσιακό dual camera set-up με φακό της Leica, dual-LED flash καθώς και laser autofocus.
Huawei P10-03
To Huawei P10 αναμένεται να ενσωματώνει dual-edge curved οθόνη των 5,5 ιντσών με ανάλυση Quad HD (2560x1440 pixels), ενώ βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε τις φήμες που θέλουν την ύπαρξη δύο μοντέλων, του P10, αλλά και του P10 Plus. Περισσότερα στις ανακοινώσεις στις 26 Φεβρουαρίου στην Καταλονία.

digitallife

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3