-->

Η πρώτη επίσημη επαφή Πούτιν και Τραμπ

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/21-poutin-tramp.htmlΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται ότι θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Vesti.
«Αναμένουμε ότι τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος Πούτιν θα τηλεφωνήσει στον πρόεδρο Τραμπ και θα τον συγχαρεί» είπε ο Πεσκόφ εξηγώντας ότι αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο.
Σχολιάζοντας τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ ο εκπρόσωπος είπε ότι η Μόσχα δεν εμπλέκεται στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών και ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιλύσουν μόνες τα ζητήματά του. «Πρόκειται για την ισχυρότερη χώρα του κόσμου που πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της μόνη της. Πάντοτε διαφωνούμε με την παρέμβαση οποιουδήποτε στις εσωτερικές υποθέσεις μας. Ας συνεχίσουμε αυτή τη στάση και ταυτόχρονα να σεβόμαστε τις εσωτερικές υποθέσεις των άλλων κρατών. Ας αφήσουμε τους Αμερικανούς εταίρους μας να λύσουν μόνοι τους τα ζητήματά τους», είπε.
Ο Πεσκόφ σημείωσε πάντως ότι η αμερικανική κοινωνία αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου διχασμό που δεν προωθεί την ανάκτηση του μεγαλείου των ΗΠΑ.
Αναφερόμενος εξάλλου στο θέμα της Συρίας, ο εκπρόσωπος είπε ότι είναι αδύνατον να επιλυθεί με εποικοδομητικό τρόπο η συριακή κρίση χωρίς την εμπλοκή των ΗΠΑ
makthes

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3