-->

Μεθυσμένος άνδρας δάγκωσε γιατρό στο Ρέθυμνο

http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/2-methysmenos-andra-dagkwse-giatro-sto-rethymno.html

Συμπλοκή παρέας νεαρών με γιατρούς και αστυνομικούς το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο νοσοκομείο της κρητικής πόλης. Ένας εξ αυτών επιτέθηκε και δάγκωσε γιατρό
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Ο φίλος ενός τραυματία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του goodnet.gr, επιτέθηκε σε γιατρό και τον δάγκωσε και όταν κλήθηκε η αστυνομία σημειώθηκε συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα που τσακώθηκαν με αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου νεαρός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματίας από τροχαίο στα Επείγοντα. Ενώ βρισκόταν μέσα στο ιατρείο, ο νεαρός φίλος του άρχισε να διαμαρτύρεται, επειδή το ΕΚΑΒ είχε καθυστερήσει. Ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Στα επείγοντα έφτασε και ο πατέρας του, ενώ ο νεαρός σε αλλόφρονα κατάσταση επιτέθηκε σε γιατρό ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά αντίθετα δέχθηκε την επίθεση του φίλου του τραυματία, ο οποίος τον δάγκωσε στο μάγουλο! Στο νοσοκομείο έφτασαν και αστυνομικοί και όταν επιχείρησαν να συλλάβουν το νεαρό, το επεισόδιο πήρε διαστάσεις.
Στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς συμμετείχε ο πατέρας, καθώς και δύο ακόμα νεαροί συγγενείς που στο μεταξύ έφτασαν στο νοσοκομείο. Τελικά, οι αστυνομικοί του ΑΤ συνέλαβαν τα τέσσερα άτομα και τα οδήγησαν στο κρατητήριο. Αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή με εντολή του εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία στην οποία περιέχονται επτά κατηγορίες, οι περισσότερες για το νεαρό που ξεκίνησε τα επεισόδια.
http://news247.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3