-->

Sunday Times: Ο Τραμπ σχεδιάζει συνάντηση με τον Πούτιν άμεσα-Διαψεύδουν οι συνεργάτες του Αμερικανού

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/15-sunday-times-o-tramp-shediazei-synantisi-me-ton-poytin-amesa-diapseydoyn-oi-synergates.html
Το πρώτο ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στο εξωτερικό θα είναι για να συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ισλανδία, σύμφωνα με δημοσίευμα, που επικαλείται σύμβουλο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Συνεργάτες του όμως το διαψεύδουν.
Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Τραμπ και η ομάδα του είπαν σε Βρετανούς αξιωματούχους ότι θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του πιθανόν στο Ρέικιαβικ, τις πρώτες εβδομάδες της θητείας του. Μία κίνηση, σχολιάζει ο Guardian, που θυμίζει τη συνάντηση του Ρόναλντ Ρίγκαν με τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ το 1986, στην ίδια πόλη. Στην ατζέντα της συνάντησης θα είναι και συζήτηση για μία συμφωνία περιορισμού των πυρηνικών όπλων.
Ο Τραμπ το Σάββατο δήλωσε ότι θα εξετάσει την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αν το Κρεμλίνο βοηθήσει στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για την επίτευξη στρατηγικών στόχων. Πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να συναντήσει τον Πούτιν.
Πηγή που έχει συζητήσει το πλάνο της συνάντησης με τον Τραμπ και αξιωματούχους στη ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο, δήλωσε στους Times. «Η ιδέα μίας Συνόδου με τον Πούτιν είναι σίγουρα στα χαρτιά. Και οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι για αυτό». Σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι ο Τραμπ έχει πρόθεση να συναντήσει πολύ σύντομα τον Πούτιν και ότι το Ρέικιαβικ είναι υπό εξέταση.
Διάψευση από δύο συνεργάτες
Ομως, δύο υψηλόβαθμοι συνεργάτες του Τραμπ διέψευσαν ότι σχεδιάζει σύνοδο με τον Πούτιν λίγες εβδομάδες μετά από την ορκωμοσία του. «Το δημοσίευμα είναι φανταστικό», είπε ο ένας από αυτούς στο Reuters, υπό το καθεστώς ανωνυμίας, ενώ άλλος το χαρακτήρισε αναληθές.


Πηγή: 
iefimerida

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3