-->

Ντόναλντ Τραμπ-Μέριλ Στριπ: η βεντέτα των Χρυσών Σφαιρών μόλις ξεκίνησε

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/10-ntonalnt-tramp-meril-strip-i-venteta-ton-xryson-sfairon-molis-xekinise.html
Στον απόηχο των Golden Globes μια βεντέτα δημιουργήθηκε με Μέριλ Στριπ και Ντόναλντ Τραμπ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.Στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων των Χρυσών Σφαιρών ο Ντόναλντ Τραμπ και η προεδρία του έδωσαν έμπνευση σε πολλούς. Η πρώτη αναφορά στον επιχειρηματία έγινε από τον Τζίμι Φάλον, τον παρουσιαστή της βραδιάς ο οποίος, μιλώντας για την ταινία του Στίβεν Φρίαρς Florence Foster Jenkins, που αναφέρεται σε μια πολύ κακή τραγουδίστρια της όπερας, αστειεύτηκε λέγοντας ότι "ακόμη κι αυτή αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας" στις 20 Ιανουαρίου.


Στη συνέχεια, λαμβάνοντας το βραβείο για τον δεύτερο ρόλο του στη σειρά The Night Manager o βρετανός ηθοποιός Χιου Λόρι δήλωσε ότι νιώθει τιμή που περιλαμβάνεται στους νικητές "των τελευταίων Χρυσών Σφαιρών της ιστορίας".
"Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος. Όμως υπάρχουν οι λέξεις 'Χόλιγουντ', 'εξωτερικό' και 'Τύπος' στον τίτλο" εξήγησε. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Στριπ να μιλήσει για την Αμερική σήμερα.
"Όλοι εσείς σε αυτή την αίθουσα ανήκετε αυτή τη στιγμή στα πιο δαιμονοποιημένα τμήματα της αμερικανικής κοινωνίας" είπε η ηθοποιός που έλαβε το βραβείο Cecil B. DeMille για το σύνολο της καριέρας της και στη συνέχεια επικαλέστηκε τις πολύ διαφορετικές καταγωγές των άλλων συνυποψηφίων της για τον καλύτερο πρώτο γυναικείο δραματικό ρόλο.
"Το Χόλιγουντ καταρρέει κάτω από τον κόσμο που ήρθε από άλλα μέρη και από τους ξένους", πρόσθεσε. "Αν τους βγάλετε όλους έξω, δεν θα έχετε πλέον τίποτε να δείτε παρά αμερικανικό ποδόσφαιρο και μικτές πολεμικές τέχνες, που δεν είναι τέχνη".
Στη συνέχεια η 67χρονη ηθοποιός, βραβευμένη με τρία Οσκαρ, αναφέρθηκε σε αυτό που χαρακτήρισε "παράσταση" της χρονιάς. Η Στριπ δακρισμένη αναφέρθηκε στη χλευαστική μίμηση που έκανε σε δημόσια συγκέντρωση τον Νοέμβριο του 2015 στη Νότια Καρολίνα ο Ντόναλντ Τραμπ, προσποιούμενος τον Σερτζ Κοβαλέσκι, έναν δημοσιογράφο των New York Times που πάσχει από αρθρίτιδα σε τέτοιο βαθμό που η ασθένεια του περιορίζει την κίνηση των χεριών του.
Για την ηθοποιό, "αυτή η έμφυτη τάση να ταπεινώνεις, όταν σχεδιάζεται από κάποιον ισχυρό σε μια δημόσια πλατφόρμα, αγγίζει την ζωή του καθενός μας, αυτό το είδος της κατάχρησης αφορά τη ζωή όλου του κόσμου, γιατί επιτρέπει στους άλλους να κάνουν το ίδιο πράγμα. Η ασέβεια ενθαρρύνει την ασέβεια. Η βία υποκινεί στη βία. Και όταν οι ισχυροί χρησιμοποιούν τη θέση τους για να φέρονται άσχημα στους άλλους, τότε είμαστε όλοι χαμένοι".
"Υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο σε αυτή την αίθουσα, από την Κίνα, την Αμερική, την Ευρώπη. Μην περιμένετε από τον κινηματογράφο να υψώσει τείχη και σύνορα", δήλωσε λίγο μετά η γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ παραλαμβάνοντας το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Τραμπ, ο οποίος έχει δεσμευτεί να υψώσει ένα τείχος μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού.
Η Στριπ δεν κατονόμασε τον Τραμπ και στην ομιλία της κάλεσε το Χόλιγουντ να παραμείνει δυνατό απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση και να στηρίξει την ελευθερία του Τύπου μέσω διαφόρων οργανώσεων όπως είναι η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων.
Το κοινό την παρακολουθούσε για πολλή ώρα, ενώ στην αίθουσα επικρατούσε εκκωφαντική σιγή. Η βεντέτα μόλις είχε ξεκινήσει.

Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ

TRUMP MERYL


"Οπαδό της ηττημένης Χίλαρι Κλίντον" και "υπερεκτιμημένη ηθοποιό" χαρακτήρισε την ηθοποιό ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ με σειρά από tweets του.
“Δεν με γνωρίζει και όμως επιτέθηκε εναντίον μου από το βήμα των Χρυσών Σφαιρών εχθές το βράδυ" έγραψε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό που επανειλημμένα έχει εξηγήσει.
"Το λέω για 100η φορά, ποτέ δεν κορόιδεψα κάποιον δημοσιογράφο με κινητικές δυσκολίεw (δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο) απλά αναφέρθηκε σε αυτόν για τον τρόπο που αλλάζει μια ιστορία του 16 χρόνια πριν για να με κάνει να μοιάζω κακός. Ακόμη μια φορά τα media ψεύδονται" έγραψε ο Τραμπ.
Σε σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times ο Τραμπ είπε ότι δεν εκπλήσσεται από τις επιθέσεις των liberal της βιομηχανίας του θεάματος.
"Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν" επανέλαβε. "Αναφέρθηκα σε έναν δημοσιογράφο που έδειχνε νευρικότητα γιατί είχε αλλάξει την ιστορία του. Οι άνθρωποι επιμένουν ότι κορόιδεψα κάποιον με αναπηρία, λες και η Μέριλ Στριπ και οι άλλοι είναι μέσα στο μυαλό μου. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο" .
http://www.cnn.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3