Ινδονησία: Ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί από τον σεισμό 6,5 Ρίχτερ- Συνεχίζονται οι έρευνες [εικόνες]

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/12/8-indonisia-xepernoyn-toys-100-oi-nekroi-apo-ton-seismo-65-rihter-synehizontai-oi-ereynes.html
Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Ινδονησία και συγκεκριμένα την επαρχία Άτσεχ, το πρωί της Τετάρτης.
Διασώστες, στρατιώτες και αστυνομικοί συνεχίζουν και σήμερα να ψάχνουν στα χαλάσματα για επιζώντες , καθώς οι έρευνες είχαν σταματήσει το βράδυ λόγω της βροχής και της διακοπής του ρεύματος.
Παράλληλα, οι ιατρικές ομάδες των νοσοκομείων προσπαθούν να περιθάλψουν τους εκατοντάδες τραυματίες, ενώ η βοήθεια αργεί να φτάσει στην αναφερόμενη περιοχή.
Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο οδικό δίκτυο γύρο από την περιοχή που βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού, έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση της αποστολής των εφοδίων και της ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε στην περιοχή η κυβέρνηση της Ινδονησίας, αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με το ABC, αρκετοί κάτοικοι πέρασαν την νύχτα στους δρόμους, ενώ χιλιάδες κατέφυγαν σε τζαμιά και προσωρινά καταφύγια.
«Θα πάρει αρκετές μέρες μέχρι να έχουμε μία πλήρη εικόνα των επιπτώσεων» δήλωσε η υπεύθυνη της οργάνωσης Indonesia Care, συμπληρώνοντας πως οι άνθρωποι χρειάζονται επειγόντως νερό, στέγη, τροφή και φάρμακα.
Να σημειωθεί, πως ο σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών που έγινε χθες και έπληξε την επαρχία Άτσεχ είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε η περιοχή από το τσουνάμι του Ινδικού ωκεανού το 2004, το οποίο προκάλεσε περισσότερα από 120.000 θύματα, μόνο στο Άτσε.
Φωτογραφίες: ASSOCIATED PRESS, Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ABC


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services