Ως «Εμπενίζερ Σκρουτζ»... φωτογραφίζει τώρα τον Σόιμπλε το ΥΠΟΙΚ!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/12/24-hristougenniatiki-istoria-tou-eukleidi-tsakalotou.html

Με έναν καθ' όλα ευφάνταστο και σαφώς... γεμάτα υπονοούμενα τρόπο επέλεξε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών να μας ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα»

Με έναν καθ' όλα ευφάνταστο και σαφώς... γεμάτα υπονοούμενα τρόπο επέλεξε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών να μας ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα».

Καθώς η συγκεκριμένη γιορτή έχει και έναν κακό -ο οποίος, πάντως, στο τέλος έγινε... καλό παιδί, που δεν είναι άλλος από τον Εμπενίζερ Σκρουτζ (αφήνουμε στη φαντασία ποιος μπορεί να είναι...), το ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να μας θυμίσει ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και ως εκ τούτου, ας αφήσουμε τους... μίζερους στη μιζέρια τους!

Μας τονίζει λοιπόν τα ακόλουθα: « Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ κλειστό σαν στρείδι που υποδέχεται μέσα στην απέραντη μοναξιά του τα πνεύματα των Χριστουγέννων.

Ίσως και η δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία να μην αποτελεί εξαίρεση. Όμως, φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί και αγαπημένοι, οι δικές μας ευχές είναι πέρα και πάνω από τους Εμπενίζερ αυτού του κόσμου. Δεν το βάζουν κάτω οι ευχές μας, όπως δεν το βάζουμε κάτω κι εμείς.

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας».Πηγή: Newmoney.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive