-->

ΜΑΤΩΜΕΝΑ Χριστούγεννα στο Μεξικό – Έκρηξη σε αγορά πυροτεχνημάτων - ΒΙΝΤΕΟ

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/12/21-matwmena-xristoygenna-sto-meksiko-ndash-ekrhksh-se-agora-pyrotexnhmatwn-binteo.html
Μία ακόμα τραγωδία συγκλονίζει τη διεθνή κοινότητα, αυτή τη φορά στο Μεξικό, όπου σημειώθηκε σφοδρή έκρηξη σε αγορά πυροτεχνημάτων στην πόλη Σαν Παμπλίτο στο Τολτέπεκ.
Από την έκρηξη 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες που χαροπαλεύουν.
Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της έκρηξης που καταγράφηκαν από ερασιτεχνικές κάμερες, ενώ πλέον στο σημείο αντικρίζει κανείς το απόλυτο σκηνικό καταστροφής.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έγιναν διαδοχικές εκρήξεις πυροτεχνημάτων, με ένα γιγαντιαίο μαύρο σύννεφο καπνού να υψώνεται στον ουρανό και να καλύπτει τα πάντα.
Κατεστραμμένα κτίρια, κιόσκια, καμένα αυτοκίνητα και άνθρωποι που σπαράζουν από το σοκ και τον θάνατο είναι αυτό που απέμεινε πια στην αγορά του Μεξικού.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια δεκαετία που η συγκεκριμένη αγορά συγκλονίζεται από ανάλογη τραγωδία. Παρόμοια έκρηξη είχε γίνει και τον Σεπτέμβριο του 2005 λίγο πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική ημέρα απελευθέρωσης.  

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3