-->

Βανδαλισμοί στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι

Εντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενοι βανδαλισμοί των ειδικών πυλών εισόδου-εξόδου στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς, οι οποίοι θα υποστηρίξουν την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
 http://freshsnews.blogspot.com/2016/12/19-band.html

Μετά τις καταστροφές στον σταθμό Ειρήνη τον προηγούμενο μήνα, το βράδυ της Παρασκευής ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων κατέστρεψε και τις μπάρες στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο Μαρούσι. Ο υπάλληλος εταιρείας security που είχε βάρδια εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ όλα έγιναν μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, όπως καταδεικνύει το σχετικό βίντεο από το οποίο όμως δεν μπορούν να αναγνωριστούν οι δράστες, δεδομένου ότι φορούσαν κουκούλες.
Εντός της εβδομάδας η διοίκηση του ΟΑΣΑ αναμένεται να ζητήσει συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης των νέων συστημάτων που θα τοποθετηθούν σε εξήντα σταθμούς από την Ελληνική Αστυνομία. Κι αυτό γιατί υπάρχει ανησυχία ότι αντίστοιχα επεισόδια θα κλιμακωθούν όσο πλησιάζει η περίοδος εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η οποία έχει τοποθετηθεί στις αρχές της χρονιάς για τα οδικά μέσα και τον προσεχή Ιούνιο για τα μέσα σταθερής τροχιάς.

ethnos

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3