-->

Πανελλαδικά μπλόκα ετοιμάζουν οι αγρότες για τον Ιανουάριο -Αποφάσισαν κινητοποιήσεις

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/12/17-panelladika-mploka-etoimazoyn-oi-agrotes-gia-ton-ianoyario-apofasisan-kinitopoiiseis.html
Να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι περισσότεροι από 180 αγρότες, που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων, στη Λάρισα.
Μετά από περίπου 2 ώρες, οι αγρότες αποφάσισαν να στήσουν πανελλαδικά μπλόκα στις 23 Ιανουαρίου. Μία εβδομάδα νωρίτερα, όπως αναφέρει το onlarissa, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών.
«Η κλιμάκωση είναι μπλόκα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο onlarissa ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, υπενθυμίζοντας ότι «έχουμε τα ίδια αιτήματα με πέρυσι και κάποια επιπρόσθετα. Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή την υπόθεση των αγώνων είναι ότι έχει σταθεροποιηθεί και μονιμοποιηθεί η λειτουργία και η δράση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων».
Απαντώντας στο κάλεσμα για διάλογο, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο κ. Μπούτας ξεκαθάρισε ότι «διάλογο για το πόσο θα χάσουμε δεν κάνουμε. Αυτό θα το αποφασίσουμε εμείς οι αγρότες, αν και πότε θα συνεννοηθούμε».


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3