-->

Tα 5 μυστικά για τέλεια σπιτικά μπισκότα από την καλύτερη φουρνάρισσα του κόσμου

H Ντόρι Γρινσπαν ψήνει μπισκότα για περισσότερα από 30 χρόνια στην Νέα Υόρκη και αν μη τι άλλο, ξέρει καλύτερα απ΄όλους τα μυστικά του αγαπημένου μας γλυκού.
 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/8-ta-5-mystika-gia-teleia-spitika-mpiskota-apo-tin-kalyteri-foyrnarissa-toy-kosmoy.htmlΜε την ίδια πλέον να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης, Παρισιού και Κονέκτικατ, η Ντόρι έδωσε τις top συμβουλές για να πετύχεις το σνακ που πάει με όλα...
Πως να φτιάξεις τέλεια σπιτικά μπισκότα:
  • Δεν χρειάζεσαι οπωσδήποτε αντικολλητικό ταψί
Επειδή το Νο.1 πρόβλημα είναι συνήθως το ότι τα μπισκότα κολλάνε στην επιφάνεια του ταψιού, η Ντόρι μας συμβουλεύει πως δεν χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα αντικολλητικό ταψί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις δύο φύλλα λαδόκολλας στη βάση για να σιγουρευτείς πως δεν θα σου κολλήσουν στο ψήσιμο.
  • Δεν χρειάζεται να αφήσουμε την ζύμη να «ξεκουραστεί» πολλή ώρα
Αυτό που λένε πως πρέπει να αφήσουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μόλις την ξεπαγώσουμε δεν ισχύει για την Ντόρι. Η ίδια επισημαίνει πως μπορείς να δουλέψεις την ζύμη ενώ ξεπαγώνει και όχι να περιμένεις ώρες για να ξεκινήσεις το baking.
  • Τα μόνα εργαλεία που σίγουρα θα χρειαστείς είναι:
Η Ντόρι θεωρεί πως τα funcy εργαλεία απλά σε κάνουν να είσαι πιο χαρούμενη την ώρα που μαγειρεύεις. Κατά τα άλλα θα χρειαστείς ένα καλό μίξερ, (έναν καλό φούρνο φυσικά), ένα θερμόμετρο και μία μικρή ζυγαριά για να μετράς τις ποσότητες.
  • Αν σκεφτείς μία συνταγή, τότε φτιάχτην αμέσως
Αν έχεις όρεξη να μεγαλουργήσεις και έχεις σκεφτεί μία παραλλαγή των μπισκότων που συνήθως φτιάχνεις, τότε βιάσου και ξεκίνα το ψήσιμο. Μία απλή σκέψη, ήταν αυτό που έκανε την Ντόρι να φτιάξει τα καλύτερα μπισκότα που την έκαναν παγκοσμίως γνωστή.
  • Extra μυστικό:
Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακατεύουν τα τσιπ σοκολάτας σε ζύμη μπισκότων τους. Η Ντόρι όμως προτιμά να τυλίξει ένα μικρό κομμάτι της ζύμης  γύρω από ένα ενιαίο τσιπ σοκολάτας. Έτσι μία μπουκιά είναι αρκετή για να βρεθείς στον παράδεισο...
Φωτογραφίες: Shutterstock

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3