-->

Τελετές παράδοσης - παραλαβής, με τα βλέμματα στον Φίλη

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/7-teletes-paradosis-paralabis.html
Πραγματοποιούνται  σήμερα οι τελετές παράδοσης - παραλαβής χαρτοφυλακίων, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Παιδείας, λόγω της απομάκρυνσης του Νίκου Φίλη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί:

Στις 9:00  πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης από τον Γιώργο Σταθάκη στον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Όπως τόνισε ο νέος υπουργός  στόχος του είναι η προσέλκυση επενδύσεων, αξιοποιώντας τη νομισματική σταθερότητα που προσφέρει η Ελλάδα ως μέλος της ευρωζώνης. «Θα υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις» επισήμανε.

Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Εσωτερικών. Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του ΥΠΕΣ στον νέο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Στις 11:00 έχει προγραμματιστεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος από τον Π. Σκουρλέτη στον Γ. Σταθάκη.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής του τομέα των Δικτύων από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ.Σπίρτζη στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Στις 13.00 είναι προγραμματισμένη η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, από τον Νίκο Φίλη στον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

Στις 13:30 θα γίνει η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Ναυτιλίας, από τον Θοδωρή Δρίτσα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή.


http://www.tanea.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3