-->

Εκκενώθηκε από την αστυνομία η κατάληψη του χώρου για το τέμενος στο Βοτανικό

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/4-ekkenothike-apo-tin-astunomia-i-katalipsi-tou-horou-gia-to-temenos-sto-votaniko.html

Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και οι 15 καταληψίες - Πλέον το σημείο θα φρουρείται επί 24ωρου βάσεως - Αντιδράσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στην εκκένωση της κατάληψης του χώρου στο Βοτανικό όπου πρόκειται να χτιστεί μουσουλμανικό τέμενος προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η ΕΛΑΣ.

Στο χώρο την ώρα της επιχείρησης βρίσκονταν 15 άτομα, τα οποία δεν προέβαλαν καμία αντίσταση τα οποία προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ να αναφέρουν ότι πλέον ο χώρος θα φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως.

 





Στο χώρο βρέθηκαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την επιχείρηση της αστυνομίας.





 

Η κατάληψη είχε πραγματοποιηθεί από σύλλογο που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό.

Μετά την εκκένωση έφραξαν την είσοδο με λαμαρίνες


Το ιδεολογικό στίγμα των καταληψιών προέκυπτε και από τις δηλώσεις τους ότι η «Στέγη αστέγων», όπως επιγράφεται, προορίζεται μόνο για Ελληνες. Οι ίδιοι, αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, αποκαλούσαν το χώρο «Hotspot για Ελληνες». Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη ότι οι καταληψίες υποστηρίχθηκαν από άτομα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής που ζητούν στοιχεία σε όποιον επιχειρήσει να προσεγγίσει τον χώρο.


http://www.protothema.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3