-->

Θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική [Διαδραστικός Χάρτης] UPD

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/30-thermainomenoi-horoi-stin-attiki.html
Άμεση ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της.
Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια.
Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν οι δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο.

                                            Διαδραστικός Χάρτης


Οδηγίες χρήσης του χάρτη

Πατήστε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά (αριστερά απο τον τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" για να σας ανοίξει η καρτέλα με τις επιλογές. Έπειτα

Eπιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα αριστερά στην καρτέλα, έπειτα τον κάτω δείκτη/μαύρο βέλος που θα εμφανιστεί και το συγκεκριμένο χώρο του Δήμου που σας ενδιαφέρει ή
εναλλακτικά, επιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα (μία ή περισσότερες) και πλησιάστε πάνω στον χάρτη για να βρείτε θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στο σπιτάκι που επιλέξατε και θ΄ ανοίξει στην αριστερή πλευρά της οθόνης η καρτέλα με τα διαθέσιμα στοιχεία του χώρου.

*Σε λειτουργία, για έκτακτα περιστατικά, στο δήμο Αθηναίων τίθενται οι τηλεφωνικές γραμμές:

210 5246515 – 210 5246516 και 1595.


Οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ συμμετέχουν παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες με εθελοντές του ιατρικού χώρου στους θερμαινόμενους χώρους αλλά και στις περιπολίες στους δρόμους εφόσον χρειαστεί.

Παράλληλα αρωγή και υπηρεσίες με ομάδες δράσης στους δρόμους παρέχουν: ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η EMFASIS, το ΚΕΘΕΑ- ΕΞΕΛΙΞΗΣ, το Κέντρο Ζωής, η ΚΛΙΜΑΚΑ, ο ΟΚΑΝΑ ο οποίος θα λειτουργεί και Κέντρο Ημέρας στην οδό Καποδιστρίου 46 κατά τις ώρες 12.00 έως 14.00, η PRAKSIS η οποία επίσης θα λειτουργεί και Κέντρο Ημέρας κατά τις ώρες 8.30 με 21.00 και η ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.

Η Ομάδα E.K.K.A. συμμετέχει χορηγώντας αυτοκίνητο με οδηγό.


http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/30-thermainomenoi-horoi-stin-attiki.html

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3