-->

Νέες φωτογραφίες από τον καβγά Σπυροπούλου-Κοτσοβού: Όλα όσα έγιναν μετά και η «πέτρα» του σκανδάλου!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/27-spiropoylou-kotsobos-kaygas.html
Τις προηγούμενες μέρες, το διαδίκτυο κατέκλυσαν φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Κοτσοβού.Ο λόγος ένα θερμό επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα τους, την περασμένη Κυριακή. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε τυχαία στο Fantasia με ξεχωριστές παρέες. Ωστόσο, βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής.
Ο επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της βραδιάς, φλέρταρε με 24χρονη φοιτήτρια. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από την παρουσιάστρια, ξέσπασε ανάμεσα τους ένας καβγάς.
Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα έξαλλη, με ουρλιαχτά, τσιμπιές και σπρωξίματα που κατέληξαν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της, όρμηξε στον Γιώργο, ο οποίος προσπαθούσε να την αποτρέψει. Όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω του youweekly.gr που ήταν μπροστά στο συμβάν.
Σήμερα, η εφημερίδα Real Life δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο καβγά, ενώ το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλύψεις.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά το τέλος του καβγά ο Γιώργος Κοτσοβόςαποχώρησε, ενώ η Κωνσταντίνα επέστρεψε στην παρέα της.
Λίγη ώρα αργότερα ούσα ενοχλημένη με τα όσα έγιναν, σύμφωνα πάντα με την Real Life θέλησε να τον ψάξει για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια κινήθηκε προς τα νότια, ενώ ο πρώην σύντροφος της βρέθηκε στο Γκάζι με την 24χρονη φοιτήτρια.
Δείτε την 24χρονη Αγγελική, η οποία φλέρταρε με τον Γιώργο Κοτσοβό:
Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως στην Αθήνα έφτασε η μητέρα και η αδερφή της παρουσιάστριας

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3